Carson Coma: Paul McCartney halott (?)

Az összeesküvés-elméletekre reflektál a Carson Coma legújabb dala. A Paul McCartney halott? – a nemrég megjelent Frida Kahlo mellett – a zenekar ötödik születésnapi koncertjén lesz először élőben hallható, április 6-án, az MVM Dome-ban.

Fotó: Komróczi Dia
Macca a Glastonbury után kedvet kapott a turnézáshoz

81 évesen turnéra indul Macca

A The Beatles legendás zenésze körül szinte állandóak a pletykák. Visszavonult? Fog még turnézni? Lesz új album? Tavalyi Glastonbury fellépése volt az utolsó nagykoncertje, ami után sokan azt gondolták, hogy ennyi volt...
 
John and George, Paris. 1964 © 1964 Paul McCartney

Azért megnéznénk, mit szólna ehhez John Lennon...

Paul McCartney a BBC egy rádióműsorában elmondta, hogy a mesterséges intelligencia segítségével sikerült elkészítenie az "utolsó Beatles-felvételt": John Lennon hangját egy régi demófelvételről használták fel a szám befejezéséhez.
 
 
Paul McCartney

Paul McCartney kitárta egykori otthona kapuját a feltörekvő zenészek előtt

Megnyílik Paul McCartney egykori liverpooli otthona a fiatal zenészek előtt, hogy dalokat írjanak és felvételeket készítsenek ott. A kezdeményező National Trust azt várja a kezdeményezéstől, hogy a hely szelleme inspirálni fogja az új generációkat.
 
Glastonbury 2022 – egyelőre a pletykák uralják a nagyszínpadokat

Glastonbury 2022 – bár rebesgetik, az ABBA biztosan nem lesz ott

Magyarországon egyre-másra jelentik be a fesztiválok a fő fellépőiket, A Glastonbury szervezői egyelőre kivárnak/csepegtetnek: eleddig Diana Ross, Billie Eilish, Paloma Faith és Little Simz (joruba származású brit-nigériai rapper) erősítették meg a fellépésüket a Worthy Farmon.
 
1969. január 30. A zenekar utolsó élő fellépése Londonban egy háztetőn

Nem tök mindegy már, ki miatt oszlott fel a Beatles?

Eltelt már több mint 50 év, és még mindig ott tartunk, hogy vannak táborok, amelyek az alapján szerveződnek, hogy szerintük ki volt a bűnös a legendás zenekar feloszlásáért: Yoko Ono, John Lennon, ők mindketten, vagy éppen Paul McCartney.
 
Még mindig ők a leggazdagabb brit zenészek

Ed Sheeran az Egyesült Királyság leggazdagabb fiatal zenésze

A The Sunday Times 1989 óta minden év tavaszán összeállítja listáját, ez az úgynevezett Rich List, amely a Nagy-Britanniában élő leggazdagabbak vagyonát becsüli meg.
 
 
Fotó: Glastonbury

Paul McCartney szerint nem lesz 2021-ben Glastonbury fesztivál

Az egykori Beatle lett volna az idei, jubileumi rendezvény fő headlinere. Most azt nyilatkozta, kevés esélyt lát a 2021-es fesztivál megrendezésére.
 
Fotó: Paul McCartney/FB

S akkor Paul McCartney egy erdei kunyhóban tök egyedül kifaragta az új lemezét

Nem is így volt, csak elolvastunk pár szalagcímet, amelyek ugyanezt a hírt harangozták be, és ez az érzésünk támadt tőlük.. A tök egyedül persze igaz, de ezt kiemelni egy 60 éve pályán lévő szupersztár esetében csaknem tiszteletlenség.
 
Júluis elején pirossal világítottak meg minden (üres) színpadot, hogy felhívják a kormány figyelmét az ország rendezvényiparának helyzetére és hogy sürgessék az ágazat megesítését.

A következő, 2021-es Glastonbury is elmaradhat

A Glastonbury alapítója, Michael Eavis azt nyilatkozta, hogy a fesztivál nem tudna túlélni még egy ilyen évet, így felmerült a 2022-ig történő halasztás gondolata is.
 
Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting: 1500 zenész nyílt levelet írt a brit kormányhoz

Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting: 1500 zenész nyílt levele a brit kormányhoz

Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting, Paul McCartney, Liam Gallagher, Dua Lipa, Eric Clapton, a Coldplay, Sting, Dizzee Rascal – csak pár név azok közül, akik szignálták a levelet, melyben arra kérik a brit kormányt, hogy segítse ki a könnyűzenei iparágat a pandémia idején.
 
Paul McCartney sem fogja mostanában elénekelni a Bella Ciao-t

Paul McCartney berágott az olaszokra

Kissé plasztikusan szemlélte a dolgot a nemes lovag, ugyanis olyan gyakorlatot folytat az olasz kormány intézkedése alapján a szórakoztatóipar, ami a hollandoknál például már egy ideje működik, nálunk meg harcolnak érte, bár a Budapest Park eléggé elintézte, hogy ne legyen jó...
 
Jó, még ezt az egy karanténvideót, mert 12 országból rakták össze

Jó, még ezt az egy karanténvideót, mert magyar és 12 országból rakták össze

A magyar The BlackBirds Beatles Emlékzenekar kezdeményezéséhez a világ 12 országából csatlakoztak Beatles-rajongók és zenészek, hogy távol egymástól, mégis egy zenekarként énekeljék el Paul McCartney dalát.
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek