Jó, még ezt az egy karanténvideót, mert 12 országból rakták össze

Jó, még ezt az egy karanténvideót, mert magyar és 12 országból rakták össze

A magyar The BlackBirds Beatles Emlékzenekar kezdeményezéséhez a világ 12 országából csatlakoztak Beatles-rajongók és zenészek, hogy távol egymástól, mégis egy zenekarként énekeljék el Paul McCartney dalát.
 
Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

Végül mégis megünneplik a az 50. Glastonburyt – a szülinapnak a BBC ad helyet

A BBC bejelentette, hogy The Glastonbury Experience címmel a fesztivál időpontjával egy időben – főműsoridőben!– egy komplett műsorfolyamot szentelnek az ikonikus fesztiválnak.
 
 
Rich List: holtverseny alakult ki a leggazdagabb brit zenészek között

Rich List: holtverseny alakult ki a leggazdagabb brit zenészek között

Sir Paul McCartney és régi vetélytársa, a korábbi örök második Lord Andrew Lloyd Webber áll holtversenyben a leggazdagabb brit zenészek és zeneszerzők idei listájának élén.
 
Nem ez volt Paul McCartney és Ringo Starr legjobb közös száma, de sokat érhet most

Nem ez volt Paul McCartney és Ringo Starr legjobb közös száma, de sokat érhet most

Paul McCartney és Ringo Starr, a még életben lévő két ex-Beatle egy eddig ismeretlen közös demófelvételét árverezik el az Egyesült Királyságban. Az Angel In Disguise (Angyal álruhában)című dalt egy audiokazetta őrizte meg a Beatles-rajongó utókornak.
 
Beatles vs. Rolling Stones – Mick Jagger visszalőtt: Nincs verseny!

Beatles vs. Rolling Stones – Mick Jagger visszalőtt

Ha nem is mondta ki konkrétan Paul McCartney egy rádióműsorban, hogy az "örök versenyben" a Beatles a győztes, azért rátromfolt a műsorvezető, Howard Stern állítására, belerángatva a dologba Keith Richardsot is.
 
Paul McCartney is szerelmes levelet írt

Melyik a jobb: a Beatles vagy a Rolling Stones?

Erre is kitérünk, csak előtte egy aktuálisabb hír: a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) dolgozóihoz írt "szerelmes levelekben" köszönik meg a koronavírus-járvány idején végzett áldozatos munkájukat szigetországi hírességek, köztük Paul McCartney, Emma Thompson, Stephen Fry...
 
 
A zenekarról készült utolsó fotósorozat egyik képe ( 1969. augusztus, Ascot, Ethan Russell és Monte Fresco)

És akkor 1970. április 10-én Paul McCartney bejelentette a Beatles feloszlását

Ezen a pont 50 évvel ezelőtti napon jelent meg az a bizonyos interjú Paul McCartney-val, amelynek még a kérdéseit is a zenész írta. McCartney így jelentette be első szólóalbumát és azt, hogy kilépett a Beatlesből.
 
Fotó: Glastonbury/FB

Hatalmas csapás ez mindannyiunk számára – törölték a Glastonbury Fesztivált

A közösségi oldalakon ma közölte "Michael & Emily", hogy a júniusban esedékes fesztivált törölték, ezzel a 2020-as a "köztes" évek státuszába került, mint tudjuk, a híres fesztivált kétévente rendezik meg.
 
24.hu: A Glastonbury még kitart

24.hu: A Glastonbury még kitart

Nem lehet másképpen értékelni az idén jubiláló – kerek 50.! – fesztivál azon lépését, hogy csütörtök este bejelentettek KILENCVEN fellépőt.
 
Pszichedelikus Beatles-est a Hajón

Pszichedelikus Beatles-est a Hajón

Akár a The Bitstől, akár a The Blackbirds-től kapunk sajtóanyagot, a levélíró mindig Magyarország első számú Beatles tribute zenekaraként jelöli meg a saját együttesét. Nem a mi tisztünk eldönteni a sorrendet, mi örülünk, hogy mindkét banda koncertet ad a közeljövőben.
 
Fotó: Paul McCartney/FB

Felcsillant a remény, hogy Paul McCartney januárban beugrik az Akváriumba

2020-ban 50 éves a Beatles Let It Be című lemeze. A The Bits, Magyarország egyik legnépszerűbb Beatles tribute zenekara január 18-án ezt Beatles-albumot ünnepeli és szólaltatja meg élőben az Akváriumban.
 
Fotó: the-paulmccartney-project.com

Karácsonyi albumot készített Paul McCartney – de sohasem fogjuk meghallgatni

A megjegyzéssel kapcsolatban vannak kétségeink, de ez egy távoli jövőben értelmezhető vélemény lenne, és ilyesmiről ráadásul beszélni sem illik...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek