Így került egy mondatba Robbie Williams és Elvis Presley

Robbie Williams karácsonyi albuma mindent visz

Mégpedig ebbe: Robbie Williams és Elvis Presley a brit albumeladási lista legsikeresebb szólóelőadói.
 
Itt a Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

Itt a jubileumi Glastonbury fesztivál első nagy neve: Paul McCartney

A 2020-as Glastonbury Fesztivál bérleteinek első pakkjait október 3-án, csütörtökön 18 órakor tolták ki a netre, s mindössze 27 perc alatt elfogytak, de a "sima" jegyek árusítása is 2 perccel rávert a tavalyi rekordra: 34 perc alatt fogyott el mind. és úgy, hogy akkor még egyetlen...
 
 
Fotó: YouTube

A Beatles soha sem létezett, Eminem pedig egy robot

Most bukkantunk a Bors egyik sorozatára, amely a képtelennél képtelenebb sztorikat gyűjt össze, a zenészekre vonatkozók közül válogattunk.
 
Mindig is ilyen hippibuszra vágytál!

Mindig is ilyen hippibuszra vágytál!

Elárverezik Paul McCartney színesre festett egykori turnébuszát, amellyel 1972 nyarán szelte át Európát zenekarával, a Wingsszel.
 
Paul McCartney egy filmklasszikusból írt musicalt

Paul McCartney egy filmklasszikusból írt musicalt

Paul McCartney musicalt ír Az élet csodaszép (It's A Wonderful Life) című 1946-os Frank Capra filmklasszikusból – adta hírül a BBC News.
 
Fotó: Official Charts

Már nem Paul McCartney a leggazdagabb brit zenész

Hosszú évek óta először nem Sir Paul McCartney vezeti a leggazdagabb brit zenészek listáját: régi vetélytársa, az eddigi örök második Lord Andrew Lloyd-Webber ezúttal jelentősen megelőzte.
 
 
Fotó: Charlotte Gainsbourg/FB

Akinek dalt írt Paul McCartney: Charlotte Gainsbourg a Müpában

A 2018/19-es évadban már ez idáig is számos világsztár érkezett a Müpába, és ez a következő hónapokban sem lesz másként. Arról már beszámoltunk, hogy Diana Krall is visszatér Magyarországra, most itt a következő zenei különlegesség.
 
Mindenki ingyen megnézheti Paul McCartney lemezbemutató koncertjét!

Mindenki ingyen megnézheti Paul McCartney lemezbemutató koncertjét!

Nemrég arról számoltunk be, hogy Sir Paul lázasan dolgozik új albumán, ami várhatóan szeptember elején lát napvilágot, Egypt Station címen. Itt a szeptember eleje – és az ígéret szerint itt a lemezbemutató is!
 
Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Paul McCartney koncert lesz Bécsben!

Sir McCartney legutóbb azzal vált még híresebbé – ha esetében egyáltalán van még ilyen kategória –, hogy beült James Corden autójába... Ezzel a vírusként terjedő videóval jól meg is alapozta a turnéját, amely december 5-én a szomszédba érkezik.
 
George

Lassan 50 éve nem zenélnek együtt, mégis szinte minden héten van róluk hír

Újra kiadják a Beatles legendás fehér lemezét. Az 1968-ban The Beatles címmel megjelent dupla album a borítója színe miatt lett a köznyelvben "White Album", az új kiadás apropója a félévszázados jubileum.
 
Fotó: Late Late Show Instagr

Paul McCartney megríkatta az autóban dalolászó James Cordent - IS

A 76 éves, de még mindig bomba-formában lévő Sir James Paul McCartney is beült az angol James Corden autójába, amiből természetesen egy újabb izgalmas, és olykor megható műsor készült a Carpool Karaoke gyűjteménybe.
 
Fotó: Variety

Lady Gaga is szerepelni fog Paul McCartney mesefilmjében

Paul McCartney több mint egy évtizede megjelent High In The Clouds című mesekönyvéből animációs film készül. A tervek szerint a produkcióban számos eredeti dal hangzik majd fel, mások mellett Lady Gagától is.
 
 Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!
Új koncertek