Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Fesztivál idén július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, ahol a most bejelentett előadókon túl már biztosan velünk lesz még a Panoráma Színpadon fellépő 30Y, a Bëlga, Beton.Hofi, az Elefánt, a Parno Graszt, a Platon Karataev és a Punnany Massif is.

Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye
Fotó: Kóbor János és Presser Gábor, az Omega együttes tagjai 1969-ben a gyömrői Művelődési Házban. Fortepan / Péterffy István

A Gyöngyhajú lány akaratán kívül újra hódít Amerikában

Ez az szebbik megfogalmazása annak, hogy már megint lenyúlták. Csodaszámba megy a Presser-Adamis szerzőpáros 1968-as dalának az életútja.
 
presser

Presser Gábor koncertszínháza, avagy miért NE menjünk elvárásokkal koncertre

Mohabácsi Pici bácsi nagykoncertjének főpróbáján járt. Mivel akadtak ismerősök, akik ezt az előadást és az "éles" koncertet is látták és szuperlatívuszokban beszéltek róla, magunk is meglepődtünk, hogy tudósítónk – aki nagy rajongója a zenésznek, emellett mindkét...
 
 
A Nagy Generáció a Zamjamen

A Nagy Generáció a Zamjamen

A magyar könnyűzene veterán legendáival találkozhatott, aki ellátogatott a Zamjam fesztiválra, Zamárdiba. Hangulatos fesztiválterület, ínycsiklandó gourmet ételek, igazi zenei csemegék és jó fej emberek – ezzel találkozhattak a fesztiválozni vágyók.
 
Fotó: Presser Gábor/FB

Munkával ünnepelt a 75 éves Presser Gábor

Szombaton volt 75 éves a magyar könnyűzene történetének egyik legfontosabb szerzője, előadója. Presser Gábor idei éve a szokásosnál is sűrűbb: ősszel dupla nagykoncertje lesz a Papp László Budapest Sportarénában, új zenés darabja, a Pinokkió pedig decemberben debütál a...
 
Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

A dal a miénk – különleges produkció született meg a Csík zenekar és az LGT zenéjének keveredésével. A lemez és a turné is osztatlan sikert aratott, az év lezárásaként pedig a közreműködők dupla koncertet adtak a Budapest Kongresszusi Központban.
 
Fotó: Daily Record

Ez történt, amíg karácsonyoztunk

Nem mondhatjuk, hogy ilyentájt tódulnak a hírek, ezért körülnéztünk, mit is írt a hogyishívják... Rossz hírrel kezdjük, de ígérjük, a vége jó lesz.
 
 
 A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
 
Fotó: Presser Gábor/FB (2018. Aréna)

Mit szólnál egy arénás Presser-nagykoncerthez?

A Fb oldalán közzétett bejegyzése szerint a legendás zenésznek nagyjából ugyanezt a kérdést tették fel... Vajon mit válaszolt? :)
 
Zorán vagy a Quimby lép fel a Művészetek Völgyében?

Zorán vagy a Quimby lép fel a Művészetek Völgyében?

Jó hírünk van: mindketten! 2023. július 21. és 30. között a 32. Művészetek Völgyében több jubileumot is ünnepelnek majd, továbbá izgalmas, kizárólag a fesztivál kedvéért született koncertekre is számíthatunk.
 
Fotó: 6szín társulat/FB

Presser Gábor könyve és dalai alapján készült koncertszínházi előadás

EGYEDÜL NEM MEGY* címmel sírva-nevetős koncertelőadás készült a 6szín-ben, melynek során hét színész közreműködésével Presser Gábor nótáiban és élettörténetében kalandozhatunk.
 
Részünkről bosszú – Presser Gábor és Falusi Mariann együtt is külön is

Részünkről bosszú – Presser Gábor és Falusi Mariann együtt is külön is

Háromszori halasztás, csaknem két és fél éves előkészület után valósulhat meg Falusi Mariann (március 11.) és Presser Gábor (március 12-13.) koncertje a Budapest Kongresszusi Központban (BKK). A két előadó egymás estjein is közreműködik.
 
Fotó és idézet: Presser Gábor/FB

Presser Gábor vezeti a hangárverést a Zeneakadémia jótékonysági koncertjén

Mellette Klukon Edit, Ránki Dezső, Szakcsi Lakatos Béla és az Amadinda Ütőegyüttes lép színpadra azon a jótékonysági koncerten, amelyet február 16-án rendeznek a Zeneakadémia nagytermében. A méltóság hangja című est bevételét az idén 30 éves Magyar Hospice Alapítvány javára...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek