A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan igen: július 1-jén lép fel a Budapest Parkban.

A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest PArkba jön
 Fotó: Stacie Hess

Harmadszor is feloszlik a Rage Against the Machine – úgy tűnik, ez már végleges

A Telex adta hírül, hogy a zenekar dobosa, Brad Wilk írt az Instagramon megírta: a zenekar már biztosan nem fog többet élőben fellépni.
 
Fotó: Leeds Festival

Leeds Fesztivál, drog, haláleset, Rage Against the Machine

Nem lennénk a brit fesztivál szervezői helyében, de a Rage Against the Machine menedzsmentjét sem irigyeljük... A zenekar lett volna a Leeds Fesztivál headlinere, de kénytelenek voltak sérülés miatt lemondani a komplett turnét. Ennél sokkal rosszabb hír, hogy a rendezvényen a hétvégén...
 
 
Fotó: Punknews

Tom Morellót a földre teperte a biztonsági őr koncert közben

Hatalmasat esett szombaton este Torontóban az újra turnézó Rage Against the Machine gitárosa koncert közben – szúrta ki a videót a a 24.hu. Morellót a biztonsági ember csapta véletlenül a földhöz.
 
Fotó: Leeds festival

Liam Gallagher, Stormzy, Rage Against The Machine – elmarad a britek legnagyobb nyárzáró dupla fesztiválja

A hagyományosan egy időben zajló readingi és leedsi zenei fesztiválok, valamint a franciaországi Rock en Seine is elmaradnak idén a koronavírus-járványi miatt.
 
Fotó: RATM/FB

A RATM 2021-re halasztotta a reunion turnét

A régóta várt RATM turné első részét (március 26. - május 20.), köztük a Coachella fesztiválost és négy kanadai koncertet már korábban elhalasztották, akkor még – ez március 16-án volt – bíztak abban, hogy a turné második fele talpon marad. Mára ez is elesett.
 
Fotó: Grammy.com

Most kiderül, melyek a RATM frontemberének kedvenc zenekarai

A Rage Against The Machine gitárosát, Tom Morello-t arra kérték a követői, hogy ossza már meg azokat a zenéket, amelyeket kedvel. Immáron a sokadik lejátszási listáját pakolta össze.
 
 
Fotó: RATM/FB

Csaknem 10 év után újra összejönnek – s azonnal törölni kell a reunion-turnét

Igazság szerint csak 9 évről van szó: a Rage Against The Machine-nek 2011-ben volt a legutóbbi koncertje. Most úgy döntöttek, turnéra indulnak, be is indult a gépezet: közelharc folyt a jegyekért.
 
Fotó: RATM/FB

A jegyüzérek paradicsoma lett a Rage Against The Machine turnéja

A Rage Against The Machine 2011 óta nem koncertezett, nem csoda, hogy például a bécsi koncertre gyakorlatilag percek alatt elfogytak a jegyek.
 
Melyik banda visszatérésének örültök jobban: Rage Against The Machine vagy My Chemical Romance?

Melyik banda visszatérésének örültök jobban: Rage Against The Machine vagy My Chemical Romance?

Ha hihetünk a posztoknak és a híradásoknak, mindkét banda főnixként támad fel poraiból.
 
Ilyen még nem volt: Rage Against The Machine tribute Amerikából – rézfúvósokkal!

Ilyen még nem volt: Rage Against The Machine tribute Amerikából – rézfúvósokkal!

Budapestre érkezik az Egyesült Államok egyik legizgalmasabb és legenergikusabb tribute formációja, a Brass Against.
 
Szavazzatok, ki kerüljön be 2019-ben a Rock & Roll Hírességek Csarnokába!

Szavazzatok, ki kerüljön be 2019-ben a Rock & Roll Hírességek Csarnokába!

Összeállt a 15 fős jelölti-mezőny a 2019-es Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, ahol olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Def Leppard, Janet Jackson, a The Cure, a Radiohead, vagy a Kraftwerk.
 
Idén nem került be a Judas Priest a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

Idén nem került be a Judas Priest a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

A néhai Nina Simone és a Bon Jovi is bekerül jövőre a clevelandi Rock and Roll Hírességek Csarnokába – adta hírül az Inforádió.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek