Ringo Starr covidos – törölte észak-amerikai koncertjeit

A 82 éves ex-Beatle otthonában gyógyul és reméli, hamarosan folytathatja a turnét, az All-Starr Banddel - mondta a dobos-énekes szóvivője a bbc.com-nak.

Fotó: Ringo Starr/FB
Ringo Starr és Joshi (1968. Suresh Joshi fotója)

Előkerült egy eddig ismeretlen George Harrison-Ringo Starr dal

George Harrison és Ringo Starr eddig ismeretlen közös dala egy lakásban bukkant fel.... A Radhe Shaam című dal 1968-ban készült, Ringo Starr dobon játszik, George Harris gitározik benne.
 
50 évig senki nem hitt nekik – Ringo Starr bizonyítékot szolgáltatott

50 évig senki nem hitt nekik – Ringo Starr bizonyítékot szolgáltatott

Egy 2013-as fotó kapott gellert a Facebookon. Hogy miért pont most kezdett el keringeni, ki tudja, a közösségi oldalaknak vannak rejtett törvényszerűségei... Azért elmeséljük, mi ez, mert ennyi év távlatából is egy szerethető történet.
 
 
Ringo Starr új abummal jelentkezik, Paul McCartney-ról filmet forgatnak

Ringo Starr új abummal jelentkezik, Paul McCartney-ról filmet forgatnak

Zoom In címmel új albumot készített Ringo Starr, akinek Paul McCartney, Dave Grohl és Finneas segített a dalok és a felvételek elkészítésében. Az emlegetett másik ex-Beatleről hatrészes dokusorozat készül. Ja, és ő is kiadott egy új albumot.
 
Bazi nagy 80. szülinapi bulit rendez Ringo Starr

Bazi nagy 80. szülinapi bulit rendez Ringo Starr

Mit szülinapi parti: SHOW! Szerepelni fog benne Sheryl Crow, Gary Clark Jr, Sheila E, Ben Harper – s természetesen Paul McCartney. Kis szépséghibája a dolognak, hogy ezek mind nem lesznek ott vele, amikor elfújja a gyertyákat.
 
Nem ez volt Paul McCartney és Ringo Starr legjobb közös száma, de sokat érhet most

Nem ez volt Paul McCartney és Ringo Starr legjobb közös száma, de sokat érhet most

Paul McCartney és Ringo Starr, a még életben lévő két ex-Beatle egy eddig ismeretlen közös demófelvételét árverezik el az Egyesült Királyságban. Az Angel In Disguise (Angyal álruhában)című dalt egy audiokazetta őrizte meg a Beatles-rajongó utókornak.
 
Ringo Starr fia is ott lesz a Who utolsó turnéján

Ringo Starr fia is ott lesz a Who utolsó turnéján

Tizenhárom év után új albumon dolgozik a Who. A brit rockzenekar gitárosának, Pete Townshendnek a közleménye szerint a rajongók a "sötét balladáktól a kemény rockig és a kísérleti elektronikus zenéig" mindenre számíthatnak.
 
 
Paul McCatney, Ringo Starr, Keith Richard – mi a közös bennük?

Paul McCatney, Ringo Starr, Keith Richard – mi a közös bennük?

Ráadásul: mi a közös bennük úgy, hogy a téma nem a zene...
 
Fotó: Ringo Starr/FB

Ringo Starr köszönetet mondott a Beatles-nek

1962. augusztus 16-án a Beatles megvált akkori dobosától, Pete Besttől. A megüresedett hely betöltésére Richard Starkey-t kérték fel, akit a világ aztán Ringo Starrként ismert meg.
 
Idén egyetlen világhíres zenészt sem ütöttek lovaggá Nagy-Britanniában

Idén egyetlen világhíres zenészt sem ütöttek lovaggá Nagy-Britanniában

A színművészet, az irodalom és a sport világsztárjai szerepelnek a brit uralkodó születésnapi kitüntetési listájának élén.
 
Fotó: Pitchfork

Ringo Starr immár hivatalosan is lovag lett!

Március 20-án ünnepélyes keretek közt lovaggá ütötték a The Beatles zenekar egykori dobosát, az idén 78. életévét betöltő Ringo Starr-t.
 
Fotó: X-Press Magazine

Innentől fogva szólítsátok Sir Ringo-nak!

A brit pop-rock klasszikusai előkelő helyet foglalnak el az uralkodó által újév alkalmából magas elismerésben részesítettek listáján. A lovagi rangra emeltek névsorában szerepel mások mellett Ringo Starr, a Beatles egykori dobosa és Barry Gibb, a Bee Gees volt énekese.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek