Több mint negyvenezren vannak az EXIT fesztiválon

Már az első nap több mint 42 ezer fesztiválozó gyűlt össze az újvidéki Exit fesztiválon. A szervezők szerint ez a nagy szám azt bizonyítja, hogy nem volt hiába az erős lobbizás a biztonságos fesztiválok életre újraindításáért.

Több mint negyvenezren vannak az EXIT fesztiválon
jubileumi EXIT

Több mint száz előadó csatlakozott a jubileumi EXIT fellépőihez

Az új nevekkel együtt, mint például Amelie Lens, Maceo Plex és Tijana T immár négy fesztiválszínpad programja lett teljes a Budapesttől mindössze 3 órás autóútra található rendezvényen. A fellépők listájára két magyar csapat illetve előadó is feliratkozott: a már korábban...
 
Robin Schulz és a Fran Palermo is az EXITre tart

Robin Schulz és a Fran Palermo is az EXITre tart

Szerbia június második felében az újranyitást tervezi, erről adott ki közleményt Ana Brnabić szerb miniszterelnök. Ezzel újabb hivatalos megerősítést nyert, hogy a régió első idei nagyfesztiválja minden bizonnyal az újvidéki EXIT lesz, július 8-11. között.
 
 
Ismét bizonytalanná vált az Exit fesztivál megtartása

Ismét bizonytalanná vált az Exit fesztivál megtartása

A Magyar Szó portál szerint nem biztos, hogy lesz Exit, bár még nincs végleges döntés.
 
A régió egyetlen idei nagyfesztiválja: itt az EXIT programja

A régió egyetlen idei nagyfesztiválja: itt az EXIT programja

Bejelentették az augusztus közepére tolódott EXIT fesztivál első 30 fellépőjét, valamint a programhelyszíneket. Mint ismeretes, az újvidéki rendezvényt az eredeti júliusi dátum helyett nagyjából az idén elmaradó Sziget időpontjára, augusztus 13-16-ra halasztották, és ezért a szerb...
 
Martin Garrix, Kygo, és a Dimitri Vegas & Like Mike páros is pörget jövőre a Soundon

Martin Garrix, Kygo és a Dimitri Vegas & Like Mike páros is pörget jövőre a Soundon

Most már biztos, hogy a 2020-as Balaton Sound az eredeti időben és helyszínen lesz megtartva: július 8-12 között, Zamárdiban*. A felhozatal első körös befutói pedig biztosan meghozzák a bérletvásárlási kedvet az elektronikus zenét kedvelőknél, hiszen csupa világsztár látogat el...
 
Van egy sikerdalod? Készíts hozzá karácsonyi verziót!

Van egy sikerdalod? Készíts hozzá karácsonyi verziót!

Robin Schulz és Erika Sirola „Speechless" című kiadványa nagy léptekkel halad előre: 2018-as megjelenése óta a hozzá készült videóklip több mint 42 millió megtekintésnél jár Youtube-on, Spotify-on pedig 185 milliószor hallgatták meg.
 
 
Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Bejelentette be első fellépőit a VOLT Fesztivál. 2019. június 26-29. között Sopronban lép színpadra a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz és LP.
 
Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Alig egy hét múlva kezdődik a Balaton legnagyobb nyárbúcsúztató fesztiválja a Strand, ahol sajnos az utolsó pillanatban is akadnak még izgalmak a fellépők terén.
 
Csernus doktor is Zamárdiban STRANDol

Csernus doktor is Zamárdiban STRANDol

Alig egy hónap, és Zamárdi utcáit ismét ellepi a fesztiválozó tömeg. Az egyik legélhetőbb rendezvény is próbál felzárkózni a többiekhez, így az értékes zenei felhozatal után az egyéb szórakozási lehetőségeket kínáló programok kerültek a középpontba.
 
 Lángos színpad is lesz a Strand Fesztiválon

Lángos színpad is lesz a Strand Fesztiválon

Új színpadnévvel és egy majdnem fullos programlistával jelentkezett az augusztus 21-26 között Zamárdi Balatonhoz legközelebb fekvő területét elfoglaló Strand Fesztivál. A névválasztásnak természetesen igen sok köze van a Balatonhoz, és úgy általában a strandolási szokásainkhoz is.
 
Foró: Robin Schulz/Instagram

Világsztár DJ a Strand fesztiválon

Robin Schulz is ott lesz a 2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztiválon Zamárdiban, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek a szervezők.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek