Az a hír járja, hogy a Rolling Stones is beveszi magát a Las Vegas-i Sphere-be

A U2 épp a minap jelentett be újabb 11 show-t 2024 januárjára és februárjára – már ha erre az élményre megfelelő ez a szó. A zenekar a nyitókoncert óta heti két-három koncertet ad itt!

Az a hír járja, hogy a Rolling Stones is beveszi magát a Las Vegas-i Sphere-be
Fotó: Mark Seliger, Varitey

Átlagéletkoruk 75 év és turnéra indulnak Észak-Amerikában

Észak-amerikai turnéra indul jövő tavasszal a Rolling Stones együttes a nagy sikert aratott legutóbbi, Hackney Diamonds című albumával – számolt be a Rolling Stone (mi más) magazin.
 
Jön a Rolling Stones haknilemeze

Jön a Rolling Stones haknilemeze

Akiket érdekel a Rolling Stones munkássága, azoknak már feltűnhetett, hogy az utóbbi időben egyre több pletyka keringett különböző együttműködésekről, új dalokról és új lemezről. Ez persze mind csak találgatás volt, egészen addig, amíg egy furcsa újsághirdetés fel nem tűnt a...
 
 
A Rolling Stones egy ukrán kórussal  – és a közönséggel – adta elő egyik híres számát Bécsben

A Rolling Stones egy ukrán kórussal – és a közönséggel – adta elő egyik híres számát Bécsben

A Dzsvioncsok fiúkórus és a Vognyik lánykórus az Oroszországgal dúló háború ellenére Kijevből utazott el Bécsig, hogy elénekelje a Stones 1969-es klasszikusát – írja a RollingStone magazin.
 
Fotó: Rolling Stones/Madrid (FB)

Megakadt a Rolling Stones európai turnéja: Mick Jagger koronavírusos

Pár órával a kezdés előtt fújták le a Rolling Stones esti amszterdami koncertjét Mick Jagger koronavírus-fertőzése miatt – olvastuk reggel a 444.hu-n.
 
A brit Királyi Posta 12 bélyeget bocsájtott ki az évfordulóra, ez az egyik.

A BBC négy egyórás filmmel ünnepli a Rolling Stones 60. évfordulóját

A My Life as a Rolling Stone című sorozatban minden tagról, köztük a néhai Charlie Wattsról is egy-egy hatvan perces filmet mutatnak majd be – írja a The Guardian.
 
A Stones egészen közel gördül Magyarországhoz

A Stones egészen közel gördül Magyarországhoz

A Rolling Stones bejelentette 2022-es turnéját, mely a SIXTY nevet viseli annak örömén, hogy ezzel a turnéval is megünnepelik a 60 különleges együtt töltött évet. Mick, Keith és Ronnie idén nyáron Európa-szerte fellépnek – két koncertet is adnak a londoni Hyde Parkban.
 
 
A fesztivál, amelyet a Rolling Stones szívesen kitörölne a kollektív emlékezetből – de mindig emlékeztetik rá

A fesztivál, amelyet a Rolling Stones szívesen kitörölne a kollektív memóriából – de mindig emlékeztetik rá

Eddig ismeretlen felvétel került elő a Rolling Stones koncertjéről, melyet az 1969-es – finoman szólva – botrányos Altamont fesztiválon tartott.
 
Fotó: The Official Ronnie Wood Online Art Shop (megvehető!!)

Mi a közös Korda Györgyékben és a Rolling Stones-ban?

Mind a Balázs Klári-Korda György házaspárnak, mind pedig a most Amerikában turnézó legendának van egy konkrét dala, amit soha többé – vagy átmenetileg? – nem fognak előadni.
 
The Rolling Stones –1994 (Dante D'Orazio fotója a zenekar FB oldaláról)

A The Rolling Stones tagjai nem tudtak elmenni Charlie Watts temetésére

A Blikk értesülése szerint a rajongók kiakadtak azon, hogy Mick Jaggerék nem voltak ott a legendás dobos búcsúztatásán.
 
Fotó: The Rolling Stones/FB

Meghalt Charlie Watts

80 éves korában elhunyt a Rolling Stones dobosa. Nemrég arról számoltunk be, hogy noha a jövőre hatvanéves brit rockzenekar tavalyról elhalasztott turnéján Steve Jordan helyettesíti, Mick Jagger abban reménykedett, hogy zenésztársa később csatlakozni fog a bandához.
 
Fotó: Rolling Stones/FB

Charlie Watts nélkül indul turnézni a Rolling Stones

A Kisalföld információja szerint a legendás banda 80 éves dobosát Steve Jordan fogja helyettesíteni. A jövőre hatvanéves brit rockzenekar tavalyról elhalasztott turnéját pótolja szeptemberben.
 
Fotó: The Rolling Stones/FB

Ronnie Wood már jól van

A Rolling Stones 73 éves gitárosa másodjára is legyőzte a rákot – írja a Telex sajtóértesülésekre hivatkozva. Osztozunk a lapok optimizmusában.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek