Fotó: The Rolling Stones/FB

Ronnie Wood már jól van

A Rolling Stones 73 éves gitárosa másodjára is legyőzte a rákot – írja a Telex sajtóértesülésekre hivatkozva. Osztozunk a lapok optimizmusában.
 
Fotó:qq.com

Keith Richards mesterterve a Rolling Stones 60. évfordulójára: életben maradni

Más helyzetben ezen röhögnénk, most annyira nem megy. Az Origo bukkant egy Keith Richards-interjúra, abban hangzott el ez a mondat.
 
 
Fotó: Rolling Stone magazin  (a woodstocki színpadon Santana)

Meghalt Woodstock fotósa

83 éves korában elhunyt Baron Wolman, a Rolling Stone magazin első szerkesztőségi fotósa, aki a rockkultúra olyan nagyságairól készített ikonikus képeket, mint Jimi Hendrix, a Rolling Stones, Frank Zappa vagy Grace Slick.
 
Jön, jön, jön a Ronnie Wood-film!

Jön, jön, jön a Ronnie Wood-film!

Október 22-től érkezik országszerte a mozikba Mike Figgis zenés dokumentumfilmje, amely meghitt portrét állít a Rolling Stones legendás gitárosa, Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész – és örök túlélő.
 
Több lábon kell állni: boltot nyit a Rolling Stones Londonban

Több lábon kell állni: boltot nyitott a Rolling Stones Londonban

Ma nyílt meg a Rolling Stones első boltja a londoni Carnaby Streeten.
 
A Rolling Stones meglepije

A Rolling Stones meglepije

Egy Jimmy Page-dzsel közös kiadatlan dal is szerepel a Rolling Stones őszre ígért deluxe kiadványában.
 
 
Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting: 1500 zenész nyílt levelet írt a brit kormányhoz

Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting: 1500 zenész nyílt levele a brit kormányhoz

Ed Sheeran, Rolling Stones, Sting, Paul McCartney, Liam Gallagher, Dua Lipa, Eric Clapton, a Coldplay, Sting, Dizzee Rascal – csak pár név azok közül, akik szignálták a levelet, melyben arra kérik a brit kormányt, hogy segítse ki a könnyűzenei iparágat a pandémia idején.
 
Nem akart tovább élni a Rolling Stones-film 55 éves producere

Nem akart tovább élni a Rolling Stones-film 55 éves producere

A rendőrség és az igazságügyi orvosszakértő jelentése szerint "egy Steve Binggel azonos korú" férfi kiugrott a Los Angeles-i Century City lakóépület egy 27. emeleti lakásából és meghalt. A TMZ bulvárportál szerint Bing depressziótól szenvedett.
 
Ezeket a zenéket hallgatja Mick jagger

Ezeket a zenéket hallgatja mostanában Mick Jagger

A Rolling Stones-legenda a közösségi oldalain megosztott egy lejátszási listát az általa közelmúltban hallgatott, inspiráló zenékkel, és az egyes előadókhoz pár szavas bemutatást is fűzött. Nem minden ok és cél nélkül...
 
Beatles vs. Rolling Stones – Mick Jagger visszalőtt: Nincs verseny!

Beatles vs. Rolling Stones – Mick Jagger visszalőtt

Ha nem is mondta ki konkrétan Paul McCartney egy rádióműsorban, hogy az "örök versenyben" a Beatles a győztes, azért rátromfolt a műsorvezető, Howard Stern állítására, belerángatva a dologba Keith Richardsot is.
 
Nyolc év után új dallal jelentkezett a Rolling Stones

Nyolc év után új dallal jelentkezett a Rolling Stones

A legendás zenekar Living In A Ghost Town című száma a koronavírus-járványhoz (is) kapcsolódik.
 
Paul McCartney is szerelmes levelet írt

Melyik a jobb: a Beatles vagy a Rolling Stones?

Erre is kitérünk, csak előtte egy aktuálisabb hír: a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) dolgozóihoz írt "szerelmes levelekben" köszönik meg a koronavírus-járvány idején végzett áldozatos munkájukat szigetországi hírességek, köztük Paul McCartney, Emma Thompson, Stephen Fry...
 
EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek