Volt olyan, amikor Mick Jaggernek cigire sem volt pénze...

Volt olyan, amikor Mick Jaggernek nem volt pénze cigire...

Árverésre bocsátja több mint ezer tárgyból álló zenei relikviagyűjteményét a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, Bill Wyman, aki 1983-ban vált ki a bandából.
 
Fotó: KALEO/FB

Visszatértek az izlandi srácok, akik még a Rolling Stones-szal is turnéztak

Aki tud hawaiiul, annak mond valamit a KALEO szó, ugyanis azt jelenti: HANG. Aki ismeri a KALEO nevű izlandi együttest, az most örül. Aki nem tud sem hawaiiul és nem is ismeri az izlandi srácokat, az most megtanult egy szót és megismert egy olyan bandát, akiktől egyszerűen leesik az álla...
 
 
Fotó: Gus Coral/Zebraonegallery.com via Reuters

Fotók, amelyeket még soha senki nem látott a Rolling Stones-ról

Kiállítják a Rolling Stones együttes első, 1963-as koncertturnéján készült fekete-fehér fotósorozatot Londonban. A képeket először mutatják be a nyilvánosságnak a novemberi tárlaton – olvastuk a közszolgalat.hu-n.
 
Photo courtesy of The Rolling Stones

Már a Marson is helyet kapott a Rolling Stones

Nem vicc, tényleg kaptak egy kőzetdarabot, amit róluk neveztek el. Mármint nem hazavitel céljából, csupán jelképesen, de a zenekar így is rettentően örült az ajándéknak.
 
Fotó: amazon.com

A The Verve frontembere, Richard Ashcroft visszakapta dalát a Rolling Stones-tól

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere volt a Bitter Sweet Symphony, rengeteg helyen hallhattuk, filmekben, reklámokban is – és a rádiók is agyonjátszották. Szinte lehetetlen volt kikerülni, ez a dal hozta meg a sikert az együttesnek.
 
Indul a Rolling Stones-turné  Mick Jagger szívműtéte után

Indul a Rolling Stones-turné Mick Jagger szívműtéte után

Mick Jagger szívműtéte után nyáron indítja korábban elhalasztott észak-amerikai koncertkörútját a Rolling Stones - írta a BBC hírportálja.
 
 
A fotó illusztráció...

A nap, amikor Keith Richards leesett egy pálmafáról

2006. május 2-án az AP hírügynökség jelentette, hogy a Rolling Stones gitárosa az aucklandi Ascot Kórházba került, mert leesett egy pálmafáról, és kisebb sérüléseket szenvedett.
 
Mindenki nyugodjon le: sikerült Mick Jagger szívműtéte

Mindenki nyugodjon le: sikerült Mick Jagger szívműtéte

Mick Jagger már New Yorkban lábadozik sikeres szívbillentyű-műtéte után – számolt be róla az amerikai média.
 
Mick Jagger beteg – törölték a Rolling Stones-turnét

Mick Jagger beteg – törölték a Rolling Stones-turnét

Mick Jagger betegsége miatt elhalasztja észak-amerikai turnéját a Rolling Stones.
 
Fotó: Deviantart.com

Kiderült, mi Hrutka Róbert kedvenc lemeze

Budán van egy hely, ahol a közönség havonta egyszer meghallgathat egy legendás lemezt, plusz: az est folyamán egy népszerű zenész és Horváth Gergely, a Petőfi Rádió egykori vezetője beszélget az aktuális korongról.
 
Az ember, aki Grammy-díjat kapott a Mumford & Sons lemezének keveréséért, az A38-ra jön

Az ember, aki Grammy-díjat kapott a Mumford & Sons lemezének keveréséért, az A38-ra jön

Az A38 Akadémia és a Hangfoglaló december 4-i közös rendezvényének vendég-előadója a Grammy-díjas brit hangmérnök-producer, Matt Lawrence lesz.
 
Már a csapból is Ed Sheeran folyik – új dalok a Margitszigeti szökőkút idei programjában

Már a csapból is Ed Sheeran folyik – új dalok a Margitszigeti szökőkút idei programjában

A kis vörös gigaslágere, a Shape of You – sok egyéb ismert dal között – idén bekerült a Margitszigeti zenélő szökőkút műsorába.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek