Úgy érzem, hogy egyre távolodom a mainstream zenei dolgoktól – szerzői lemezzel rukkolt elő Nagy Ádám

Szerzői lemezzel jelentkezik Nagy Ádám gitáros – az album dalait pedig ismert és kiváló zenészek társaságában mutatja be december 29-én a Magyar Zene Házában. A legismertebb Roy és Ádám és Wörk Projekt művek mellett más zenészeknek, többek közt Deák Bill Gyulának, Kontor Tamásnak, Fekete Jenőnek és Kamarás Ivánnak írt dalai is megszólalnak teljesen új színezetben.

Ismert zenészeket hívott szerzői lemezéhez Nagy Ádám
Fotó: Hobo – Circus Hungaricus

Hobo, Roy és Ádám, LGT-tribute: bazi nagy szabadtéri bulival nyit a Fővárosi Nagycirkusz

Szabadtéri gálaműsorral ünnepli újranyitását a Fővárosi Nagycirkusz május 30-án, vasárnap a Városligetben. A Fővárosi Nagycirkusz előtti téren megvalósuló ültetett, szabadtéri, ingyenes családi rendezvényen 18 órától 21 óráig Cirkuszi gálaműsort láthat a közönség
 
Jelentkezett a Sziget

Jelentkezett a Sziget

Amikor megláttuk az ismerős feladónevet a mailboxunkban, azt gondoltuk: és akkor most megszólalnak... Lassú volt az újrakattintásig a mozdulat, azért mégis csak a Sziget a magyar fesztiválok zászlóshajója, az embernek összeszorult a szíve, hogy na, most mondják le... Ráadásul a levél...
 
 
A Gerendás-testvérek lesznek a következő Gitárklub vendégei

A Gerendás-testvérek lesznek a következő Gitárklub vendégei

Immáron hatodik alkalommal, 2020. február 27-én lesz a következő Gitárklub, melyen Nagy Ádám (Roy&Ádám) vendége a Béla Bárban Gerendás Dani dobos lesz.
 
A Roy & Ádám Trióból Ádám lesz a Gitárklub következő házigazdája

A Roy és Ádám Trióból Ádám lesz a Gitárklub következő házigazdája

Nagy Ádám gitáros, Huszka Jenő-díjas zeneszerző, a Roy & Ádám Trió zenekar egyik frontembere – de számos egyéb formációban is zenélt és zenél a mai napig. Szólóestjére adunk át egy meghívót.
 
Zaporozsec Vs Roy és Ádám Triò még a próbateremben (Fotó: Zaporozsec)

Zaporozsec vs. Roy és Ádám

Összecsap a két zenekar: július 26-án a Kobuci Kert szabadtéri színpadán mutatják meg, hogy közösen még jobbak.
 
49 éves korában elhunyt a modern jazz óriása

49 éves korában elhunyt a modern jazz óriása

Roy Hargrove trombitás utoljára idén áprilisban jár Magyarországon, a Budapest Jazz Clubban adott felejthetetlen koncertet. A halált szívinfarktus okozta – közölte a menedzsere közleményére hivatkozva a Fidelio.
 
 
Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy zenélni akarsz, ezt a programot ne hagyd ki!

Ha valaha is megfordult a fejedben, hogy zenélni akarsz, ezt a programot ne hagyd ki!

Több tízezer hangszert lehet szabadon kipróbálni, plusz első alkalommal lesz látogatható 93 teljesen ingyenes szakmai kurzus, valamint zeneiskolai bemutató óra az idei Budapest Music Expon.
 
Fotó: altrevolt.com

A Megadeth dobosa is fellép a a Budapest Music Expón

Ezúttal is gigantikus méretekben, de még erősebb szakmai és oktatási programmal, előadásokkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén. A 18.000 négyzetméter területű rendezvényen több tízezer hangszer kipróbálható, lesz rengeteg...
 
Fotó: Edroman.com

Tegnap délután meghalt a legendás amerikai rocker, Tom Petty

What a shitty fucking day – írja egy kommentelő a cikk végéhez csatolt videó alatt. és mennyire igaza van: ez a hétfő egy rémálom volt... A Tom Petty and the Heartbreakers frontembere halálhíréről először a TMZ magazin adott hírt, majd a CBS televízió is megerősítette.
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek