Ki lesz az év énekesnője?

A hagyományokhoz híven idén is a szakmájukban sikeres nőket ünnepeli a GLAMOUR magazin. A díjat immáron 14 éve azért adják át, hogy figyelmet és elismerést kapjanak azok a hölgyek, akik szakmájuk kiválóságai.

Blahalouisiana lemezbemutató: 02.18. Akvárium NagyHall
Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

„Hozzánk idomult éjjel az ég" címen megjelent a Blahalouisiana negyedik nagylemeze. A lemezbemutató koncert február 18-án lesz az Akváriumban.
 
 cottonbro fotója a Pexels oldaláról

Ma van a Dalszerzők Napja: megtudtuk, melyik a világ legszebb dala Caramel szerint

Az idei Dalszerzők Napja is azt üzeni: A dal erőt ad. Ezt a gondolatot képviseli négy szerző-előadó nagykövet: Molnár Ferenc Caramel, Németh Alajos Lojzi, Schoblocher Barbara és Szentpáli Roland.
 
 
Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Eredetileg ismét "külsős" rendezőkkel dolgoztak volna, de ez az ötlet először a helyszín, aztán a pedig karatén miatt meghiúsult. A zenekar dobosa viszont maga is foglalkozik videó gyártással, így eljött az ideje, hogy hasznát vegyék ebbéli tehetségének is.
 
A város felett éppen Barbara lebeg

A város felett éppen Barbara lebeg

Sokáig nem értettük, hogy kerül egy német nyelvű betét a Napoleon Boulevard Júlia nem akar a földön járni című számának végére, de Vincze Lilla nagyon tudja lökni azokat kemény német szavakat. S mint azóta kiderült, ez a keménység volt a cél, és valljuk be: elérte. Nem...
 
Óriástorta és Radics Gigi a Savoya parkban

Óriástorta és Radics Gigi a Savoya parkban

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepli 15. születésnapját a Savoya Park szeptember 7-én. A budai bevásárlóközpontban koncertet ad az Alma együttes, Radics Gigi és Barbi & Jancsó (Blahalouisiana). Lesz még vloggertalálkozó, egy gigantikus torta tálalása és közösségi tánc élő...
 
Fotó: Nem Adom Fel/FB

20 éves a Nemadomfel együttes - Jubileumi buli az Akváriumban

Szülinapi bulira készül Magyarország legkedveltebb sérült emberekből álló csapata, a Nem Adom Fel együttes. A május 8-i jeles eseményen jó néhány sztárvendég is felbukkan majd a színpadon.
 
 
Énekesek a meNŐK listáján: Glamour Woman Of The Year 2018

Énekesek a meNŐK listáján: Glamour Woman Of The Year 2018

10. alkalommal keressük az év asszonyait a Glamour Woman Of The Year 2018 keretén belül, ahol természetesen a zenész szakma is képviselteti magát.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek