A Plázs Siófok úgy készül, hogy a nyár már a szabadságról szól

A Plázs Siófok úgy készül, hogy a nyár már a szabadságról szól

„A vírus szinte teljesen átírta az életünket, de bízunk benne, hogy feledtetve a nyomasztó bezártságot, a nyár már a szabadságról fog szólni" – mondta Barna György, a Plázs főszervezője, hozzátéve, hogy igyekeznek idén is mindenre felkészülni és többféle forgatókönyvvel...
 
 Jártál a Palace-ba vagy a Flörtbe?

Jártál a Palace-ba vagy a Flörtbe?

Siófok nagystrandján, a Plázson legendás klubok várják egykori vendégeiket egy zenés-táncos nosztalgiázásra a hétvégén.
 
 
Olyanok ők, hogy a siófoki Plázson lépnek fel a hétvégén

Olyanok ők, hogy a siófoki Plázson lépnek fel a hétvégén

A Bagossy Brothers Company tényleg fénysebességgel került fel a nagyszínpadokra: idén először a siófoki Plázs közönsége is élőben hallhatja őket.
 
itt adják első karantén utáni koncertjüket a Mirigyek

Itt adják első karantén utáni koncertjüket a Mirigyek

Ha nem is teljes gőzzel, de zakatol a Balaton-parti bulicentrum kiemelt helyszíne, a siófoki Plázs, ahol hétről hétre csalogató bulik várnak.
 
Nyit a siófoki Plázs

Nyit a siófoki Plázs

A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand – ezzel együtt a Plázs is.
 
Fotó: Do The Bay

Kis színes: colorfesztiválok augusztusban országszerte

Kicsit már unjuk a karanténos koncerteket, úgyhogy körbenéztünk mivel tudnánk egy cseppet megszínesíteni a mindennapjaitokat. Találtunk is 3 eseményt a témában, aminek még van esélye a megrendezésre idén.
 
 
Fotó: Everness/FB

Az Everness fesztivált is augusztus utolsó hétvégéjére rakták át

Úgy tűnik, már a hazai fesztiválszervezők sem bíznak abban, hogy a veszély júniusra elmúlik (max. a helyzet...), ugyanis egyre többen tologatják az időpontokat augusztus végére. Ezúttal a siófoki Everness fesztivál kényszerült halasztásra.
 
Charlie és Odett a Libadalomban

Charlie és Odett a Libadalomban

A siófoki Libadalom három napja alatt a gasztroélmények mellett ingyenes koncertek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Fő téren november 15-17. között.
 
Fotó: tastehungary.com

Mint hal a vízben... – gasztrofesztivál Siófokon koncertekkel

Igazság szerint ezek a halak már jócskán kint vannak a vízből, sőt, úgy jártak, mint a katica bogárka, forróba is beletették őket. Ha ezen az akadályon átugrunk, akkor az utolsó napfényes őszi hétvégék egyik lehetséges programjának közepén találhatjuk magunkat.
 
Sör, csülök, Pa-dö-dő

Sör, csülök, Pa-dö-dő

Idén először tartanak Sör és Csülök Fesztivált a siófoki Fő téren szeptember 13-15. között. A legújabb gasztrofesztiválon fellép többek között az Abrakazabra és Biga, a Road és a Pa-dö-dő is.
 
Fotó: Plázs

Az éjjel soha nem érhet véget: a PLÁZS fesztivál-maratonnal ünnepel a hosszú hétvégén

A PLÁZS augusztus 16. és 20. között egy fesztiválnak is beillő programsorozattal várja a felüdülésre vágyókat.
 
A The Bits lenyomja a Beatles legendás tetőkoncertjét Siófokon – a művház tetején!

A The Bits lenyomja a Beatles legendás tetőkoncertjét Siófokon – a művház tetején!

Magyarországon egyedülálló módon idézik meg a The Beatles 1969-es koncertjét augusztus 10-én, a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ tetején.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek