Munkával töltötte Soltész Rezső a bezártság hónapjait

Két dallal is előrukkolt: az egyiket, a vidámabbat már bemutattuk a FB-oldalunkon, de azért felelevenítjük most is, a másik egy romantikusabb szerzemény, amelyre az énekes 13 évet várt.

Munkával töltötte Soltész Rezső a bezártság hónapjait
Megjelent Soltész Rezső karácsonyi albuma

Megjelent Soltész Rezső második karácsonyi albuma

Az énekes most megjelenő új albumán a világ legismertebb karácsonyi dalai szólalnak meg – közülük jó néhány az előadó fordításában, az ünnephez kapcsolódó legszebb gondolatokkal, igaz, nagyzenekaros kísérettel.
 
Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri

Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri! Ez a 17 sláger került fel Soltész Rezső új albumára

Hogy a mondás mennyire igaz, annak Soltész Rezső az élő példája: 2019 végén még arról adtunk hírt, hogy az összes fellépését lemondta szívproblémái miatt, még az Aréna-beli bazinagy táncdalfesztiválos retróbulin sem lépett fel. Most visszatért, s az elmúlt évek 17 legszebb...
 
 
Fotó: MTVA Archívum

Soltész Rezső tüdőszűrésen

Nem, ez nem egy bulvárhír a népszerű előadó aktuális egészségügyi állapotáról, hanem a „Hogyha hallom én, minden az enyém” című pályázat nyertes novellája. Május elején ugyanis a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja, a Hangőr...
 
Szombaton Táncdalfesztivál – Soltész Rezső lemondta a fellépést

Szombaton Táncdalfesztivál – Soltész Rezső lemondta a fellépést

Az 50+ éves Táncdalfesztivál elnevezésű rendezvény szombaton az Arénában két előadásban is tiszteleg a korszak előtt olyan zenészekkel, mint Zalatnay Sarolta, Késmárky Marika, Solymos Tóni, Poór Péter.
 
Fotó: Magyar Fotóarchívum

Ami a Szóljon hangosan az éneken innen és túl van: Soltész Rezső elmeséli

Soltész Rezsővel folytatódik a Hangfoglaló Program múltidéző sorozata, az "Azok a régi csibészek".
 
A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

2018 januárjában hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, melynek az Aréna adott otthont. A teltházas buli végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást.
 
 
Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Május végén immár hagyományosan 3 napra lezárják a Szabadság tér környékét, ami ebben az időszakban a Belvárosi Fesztiválnak ad otthont. Idén május 25-27. között várják a látogatókat gyerekprogramokkal, gasztro kiállítással – és persze rengeteg zenével.
 
Szóljon hangosan az ének... (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd )

Addig éneklünk, amíg csak élünk!

Soltész Rezső két lapnak is interjút adott abból az alkalomból, hogy szombaton volt az Arénában az 50 éves a Táncdalfesztivál című rendezvény. Ezekből szemezgettünk.
 
50 éves a táncdalfesztivál!

50 éves a táncdalfesztivál!

Az 1967-68-as Fesztivál 50 éves évfordulóján nagyszabású színpadi show keretében idézik meg a magyar könnyűzene aranykorát. A táncdalfesztiválok óta nem hallott, eredeti hangszerelésben élvezhetik majd a legendás slágereket, melyek annak idején több mint tízmillió példányban...
 
Mivel foglalkozik most Soltész Rezső?

Mivel foglalkozik most Soltész Rezső?

18 esztendeje hagyomány már, hogy ősszel találkozót hirdetnek egymásnak az otthoni szórakoztatás hívei, akik kíváncsiak az audió- és videó újdonságokra. A „Szóljon hangosan az ének!" és más slágerek előadója 18 évvel ezelőtt szervezte az első ilyen kiállítást, s a siker...
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek