Solti János és Karácsony János indahauz

A "Kiállítás Exkluzív" sorozatban legendás előadók kapcsolódnak történeteikkel a Zene Háza "Nekünk írták a dalt!" című magyar poptörténeti kiállításához. 2023. december 15-én a legendás LGT legendás zenészei lesznek Jávorszky Béla Szilárd rocktörténész vendégei.

Solti János és Karácsony János indahauz
Fotó: Hortobányi Orsolya

Solti János Artisjus-díjat kapott!

Tizenegy előadóművész és tizenegy pedagógus részesült idén az Artisjus elismerésében, a kitüntetések átadására 2022. december 14-én került sor.
 
20 előadóval vették fel a Road Movie- LGT-s epizódját

20 előadóval vették fel a Road Movie- LGT-s epizódját

Presser Gábor, Karácsony János és Solti János mellett összesen közel húsz művész, többek között Rúzsa Magdi, Sena, Lábas Viki, Kiss Tibi, Zorán, Járai Márk és Bagossy Norbi vett részt az LGT: Miénk itt a tér című dalának 2021-es feldolgozásában.
 
 
Újra színpadon a hazai rock szupergroupja

Újra színpadon a hazai rock szupergroupja

Tátrai Tibor, Tóth János Rudolf, Solti János és Zsoldos Tamás – igen, halljuk a kórust: MAGYAR ATOM. A hazai rocktörténelem nagyágyúi szeptember 22-én a Müpa Fesztivál Színházában sorozzák meg a közönséget.
 
Szeged 300

Szeged 300 – fényfestéssel és koncertekkel

Október 12-én Szeged belvárosában ingyenes koncertekkel ünnepli a város, hogy 300 éve kapta vissza királyi városi rangját. Fellép többek közt az LGT Zenevonat, a Belmondo, a Gypo Circus és a Fool Moon is.
 
Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Karácsony János, Laár András, Nagy Feró egy színpadon – minden túlzás nélkül a Legendák Koncertje

Talán még sosem volt példa egy olyan eseményre, amit június 12-ére ígérnek azok a magyar zenészek, akik erre az alkalomra egy élő koncert erejéig összeállnak egy színpadon. 
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek