Utcabálról jött a hír

Spanyolország több nagyvárosában fiatalok tömege ünnepelte az utcákon vasárnap hajnalig tartó bulizással az éjszakai kijárási tilalommal és utazási korlátozásokkal járó, féléve tartó szükségállapot megszűnését.

Fotó: Euronews/Reuters
Bejött a maszkos koncert Barcelonában – távolságtartás nélkül

Bejött a maszkos koncert Barcelonában – távolságtartás nélkül

A Kreatív.hu értesülése szerint még december elején kísérleti koncertet tartottak Barcelonában, melynek jelentőségét (és az eredményhez fűződő nagy várakozást) az is mutatja, hogy az eseményt több barcelonai koncerthelyszín, kiadó és szponzor finanszírozta.
 
Mától kinythatnak a spanyol diszkók – de tilos táncolni

Mától kinyithatnak a spanyol diszkók – táncolni tilos!

A 24.hu közölte sajtóértesülés alapján, hogy kinyithatnak a diszkók és a klubok egész Spanyolországban, de táncolni egyelőre tilos a vendéglátóhelyeken.
 
 
Egy pirotechnikai kellék okozta a spanyol énekesnő halálát koncert közben

Egy pirotechnikai kellék okozott tragédiát koncert közben

A BBC értesülésére hivatkozva a 444.hu írta meg, hogy szörnyű baleset történt egy spanyolországi koncerten.
 
Ez is egy fesztivál volt: 22 ezer résztvevője volt a paradicsomcsatának

Ez is egy fesztivál: 22 ezer résztvevője volt a paradicsomcsatának

Hét kamionról öntötték a paradicsomot a "csatázók" közé szerdán a spanyolországi Bunolban, ahol 74. alkalommal rendezték meg az óriási nemzetközi ismertségnek örvendő Tomatina fesztivált.
 
Fotó és videó: Metallica.com

118 ezer eurót ad a hajléktalanoknak a Metallica

Az amerikai heavy metal együttes a spanyol turné után a Twitteren jelentette be, hogy madridi, illetve barcelonai koncertjük minden egyes eladott jegyének árából egy eurót a szegénységben élő, szükséget szenvedő vagy hajléktalanokat segítő szervezeteknek adományoznak, összesen 118...
 
Fotó: O Marisquiño/FB

Egy spanyol fesztiválon tengerbe zuhant a közönség egy rapkoncert alatt

Beszakadt a móló több száz néző alatt egy koncerten az észak-nyugat spanyolországi Vigo sportkikötőjében hétfőre virradó éjjel.
 
 
Fotó: Pinterest

Plácido Domingóról repülőgépet neveztek el

Plácido Domingo világhírű spanyol tenorról nevezte el flottája legújabb, Airbus A350-900 típusú repülőgépét az Iberia spanyol légitársaság egy Madridban tartott ünnepségen hétfőn.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek