FEZEN 2023: Átmentünk a szivárvány alatt – és a múlt században találtuk magunkat

Idén egy napot töltöttünk a 26. FEZEN fesztiválon, ami ahhoz kevés, hogy egy komplett képet nyújtsunk a rendezvényről, ahhoz viszont pont elegendő, hogy magabiztosan kijelenthessük: még mindig az egyik legélhetőbb fesztivál a hazai piacon!

FEZEN
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
Tizedik jubileumi Alba Regia Feszt

Tizedik jubileumi Alba Regia Feszt

Idén 10 éves évfordulóját ünnepli a korábbi hagyományokat újraélesztő jazz fesztivál. Ezen a nyáron augusztus 4-6 között csendülnek fel az improvizatív dallamok Székesfehérvár szívében.
 
 
Fotó: Burnout/FB

F*sza kis trip volt! Feloszlik a BURNOUT zenekar

Nagy kísértés volt eljátszani a zenekar nevével, de ellenálltunk neki. 16 év után befejezik a zenélést együtt.
 
Fesztivál a fesztiválban: Total Dance a Fezenen

Fesztivál a fesztiválban: Total Dance a Fezenen

A pop, a rock és a heavy metal vonal mellett az elektronikus műfajok és Európa egyik legnagyobb retro showja, a Total Dance Festival is megjelenik a jubileumi, idén 25 éves Fezen fesztiválon. A születésnapot tortával, tűzijátékkal és egy szabadtéri, nagyszínpados NECC partyval ünneplik a...
 
Én még sohasem… voltam Carson Coma koncerten

Én még sohasem… voltam Carson Coma koncerten

De kik is ezek a srácok és hogy is lettek az elmúlt évek egyik legsikeresebb feltörekvő magyar zenekara? Erre kerestem a választ a székesfehérvári Fezen klubban, a Carson Coma első vidéki turnéjának 5. állomásán.
 
 Illusztráció: Vlad Chețan (Pexels)

Fehérváron zeneünneppel indul a tavasz

Március 5-én, 19-én és 26-án programokkal ingyenes koncertekkel, valamint gasztronómiai különlegességekkel, termelői és kézműves vásárral várják a közönséget Székesfehérváron.
 
 
A jazz legyen veled – Alba Regia fesztivál augusztusban

A jazz legyen veled – Alba Regia Feszt augusztusban

A tekintélyes múltra visszatekintő jazzfesztivál szervezői tavaly sem hagyták cserben a hazai zenészeket és zenekedvelőket. Nem kérdés, hogy idén is folytatódik az 1967-ben elindított kultúrmisszió: augusztus 9-11-ig ismét Alba Regia Feszt lesz Székesfehérváron.
 
Online castingot hirdetnek világhírű Fame musical társulatába

Casting a castingban: a Fame musical szereplőket keres!

A Fame dalain színészgenerációk nőttek fel. Most egy újabb korosztály kaphat lehetőséget erre: a Vörösmarty Színház 14-20 közötti fiatalok jelentkezését várja.
 
12 ingyenes koncerttel készül az Alba Regia Feszt

12 ingyenes koncerttel készül az Alba Regia Feszt

Augusztus 22-24-ig az önkormányzat és a Kodolányi János Egyetem összefogásának köszönhetően három napon keresztül 12 ingyenes koncerttel várják az érdeklődőket Székesfehérváron, a Szárazréti Közösségi Ház szabadtéri színpadán.
 
A város felett éppen Barbara lebeg

A város felett éppen Barbara lebeg

Sokáig nem értettük, hogy kerül egy német nyelvű betét a Napoleon Boulevard Júlia nem akar a földön járni című számának végére, de Vincze Lilla nagyon tudja lökni azokat kemény német szavakat. S mint azóta kiderült, ez a keménység volt a cél, és valljuk be: elérte. Nem...
 
Fotó: Do The Bay

Kis színes: colorfesztiválok augusztusban országszerte

Kicsit már unjuk a karanténos koncerteket, úgyhogy körbenéztünk mivel tudnánk egy cseppet megszínesíteni a mindennapjaitokat. Találtunk is 3 eseményt a témában, aminek még van esélye a megrendezésre idén.
 
A fotó illusztráció (by Brett Sayles from Pexels)

Alba Regia Feszt: Ezek a pincészetek kínálnak bort a zene mellé

Az Alba Regia Feszten két színpadon váltják egymást a jobbnál jobb jazz, funk-soul és egyéb fúziós stílusokat képviselő zenekarok három napon keresztül – augusztus 1-3-ig. A 12 koncert ingyen megtekinthető, miközben minőségi borokat lehet kóstolni.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek