Zara Larsson az új lemezét hozza el a SZIN-re

Armin Van Buuren és Kamrad után újabb külföldi sztárfellépő nevét hozta nyilvánosságra a nyarat idén is nagy bulival záró szegedi fesztivál.

Fotó: Zara Larsson/FB
Fotó: SZIN

Megérkeztek SZIN 2024 első fecskéi

A Szegedi Ifjúsági Napokat, azaz a Coca-Cola SZIN-t jövőre augusztus 28-31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén, a Tisza-partján.
 
Fotó: Szabó Győző/FB

Kikölcsönözheted Szabó Győzőt a SZIN-en

Ma nem csak Rita Ora készül legújabb lemezével bevenni a Tisza-partot, Szegedre érkezik az egyik legfoglalkoztatottabb hazai színész, Szabó Győző is, akit akár ki is kölcsönözhetünk, mint a könyvtárból a könyvet.
 
 
Vidd magaddal a tavalyi repoharadat a SZIN-re!

Vidd magaddal a tavalyi repoharadat a SZIN-re!

A repohár-téma nagyjából már követhetetlen. Visszaadják, nem adják, a felét adják, visszautalják, egyik token, másik token, huszadik token, amúgy meg nem cserélik ki és nem viheted a sajátodat, mert "nem higiénikus". Csörögnek a zsebedben a tokenek és egyre nagyobb a repohár torony a...
 
55 év – 55 új név – új nevet is kapott a SZIN

55 év – 55 új fellépő, plusz a SZIN is új nevet kapott

Az 55. SZIN idén már Coca-Cola SZIN fesztiválként várja a látogatóit, augusztus 23-26. között. A legnagyobb nyárzáró fesztivál egyben a hazai fesztiváltörténelem úttörője is.
 
Fotó: Rita Ora/FB

SZIN 2023: Rita Ora Szegedre jön

A korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is fellép az 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 23. és 26. között – jelentették be a szervezők.
 
Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.
 
 
Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
Fotó: SZIN

Szegeden zárni a nyarat menő: 70+1 új név a SZIN fellépőlistáján

Egy nagy nemzetközi kedvenccel és mintegy hetven hazai fellépővel bővült a legnagyobb nyárzáró fesztivál fellépőinek sora. A korábban bejelentett sztárok – Jason Derulo, Rag'n'Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben vagy A7S – mellé ezúttal a belga Joyhauser duó csatlakozott.
 
Fotó: SZIN

Minden napra jut valami zenei csemege a SZIN-en

Már elérhető a napi programbontás a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvénysorozatra, ahol idén olyan külföldi sztárok váltják majd egymást a színpadokon, mint az egyedi hangú Rag'n'Bone Man, a ska-punk nagyágyú Russkaja, az angol énekes és dalszerző Tom Grennan, a német DJ fenomén Alle...
 
Ez a fotó kint van a zenész oldalán is!!!

BRÉKING: Rag'n'Bone Man Szegedre jön!

A napfény városa februárban is átmelegíti a szívünket, még azokét is, akiket a V-day őrülete hidegen hagy: a Tisza-parti fesztiválra érkezik a nyáron – mások mellett – Jason Derulo, Rag'n'Bone Man, Tom Grennan és Alle Farben.
 
100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi...
 
Egy nappal hosszabb lesz a SZIN

Egy nappal hosszabb lesz a SZIN

A Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, augusztus 25-től a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek