Szenes Iván idén lenne 100 éves

Talán nincs is a járókelők között, aki ne tudná folytatni sorait...Több mint 2000 dal, 200 színdarab, tucatnyi film, számos nagy sikerű televíziós műsor fűződik Szenes Iván nevéhez, aki idén lenne 100 éves.

 Szenes Iván idén lenne 100 éves
Ismét lesz ingyenes Szenes Iván Jubileumi Emlékkoncert

Ismét lesz ingyenes Szenes Iván Emlékkoncert

Idén 12. alkalommal telik meg a Szenes Iván tér a névadó tiszteletére rendezett ünnepen, szeptember 11-én. A 2010-ben indult esemény Budapest legnépszerűbb koncertjei közé tartozik, mindemellett Józsefváros egyik legnagyobb rendezvénye.
 
Piros pezsgő: szilveszter Szenes-koncerttel

Piros pezsgő: szilveszter Szenes-koncerttel

A Duna World idei szilveszteri műsorán Szenes Iván szilveszteri koncertjének részesei lehetünk, kedvenc dalainkkal, sok ezer honfitársunkkal együtt, a Szenes Iván térről közvetítve – ahol a legtöbb magyar sláger született.
 
 
 Átadták a Szenes Iván Művészeti díjakat

Átadták a Szenes Iván Művészeti díjakat

A 11. alkalommal megrendezett Szenes Iván emlékkoncerten hagyományosan átadták az M.Páll Zoltán szobrász által tervezett Szenes Iván Művészeti díjat, amelyet idén Kökény Attila, Csonka András és Körmendi Péter vehetett át. A koncerten minden évben átadásra kerülnek a Szenes Iván...
 
Már lehet regisztrálni a Szenes Iván Emlékkoncertre

Már lehet regisztrálni a Szenes Iván Emlékkoncertre

Sokáig senki sem tudta, mi a helyzet, hiszen vidéken nem kötötték a rendezvényt regisztrációhoz – Budapest azonban kivételt jelent. Most azonban már megvannak a kontaktok, mindenki lenyugodhat :)
 
Fotó: jozsefvaros.hu

Szenes Iván Slágermúzeum nyílik Józsefvárosban

Több mint tízezren vettek részt a Szenes Iván tiszteletére tartott Jubileumi Emlékkoncerten. A rendezvényt ezúttal még különlegesebbé tette, hogy Szenes Iván idén lenne 95 éves, továbbá a rendezvényen került sor az emlékház szimbolikus alapkőletételre.
 
Sztárok, cirkuszi show  és meglepetések: ilyen lesz az idei Szenes Iván-Emlékkoncert

Sztárok, cirkuszi show és meglepetések: ilyen lesz az idei Szenes Iván-Emlékkoncert

Szenes Iván Emlékét az általa írt több ezer dalszöveg és számos színdarab mellett a lánya, Andrea által minden évben megszervezett koncert is őrzi, melyet a hagyományokhoz hűen idén is a „régi ház körül”, a Szenes Iván nevét viselő téren láthat és hallhat a közönség,...
 
 
Zalatnay Sarolta életműdíjat kapott

Zalatnay Sarolta életműdíjat kapott

Nyolcadik alkalommal rendezték meg Szenes Iván tiszteletére az ingyenes emlékkoncertet a róla elnevezett téren. A koncert keretében átadták a Szenes Iván Művészeti Díjakat.
 
A régi szép idők...

20 Szenes sztár, 50 dal, párok duettjei – idén is megemlékeznek Szenes Ivánról

Idén már 8. alkalommal rendezik meg Magyarország legtöbbet játszott dalszerzőjének ingyenes emlékkoncertjét.
 
Fotó: Szenes-emlékkoncert (2016) YouTube

Levetíti a Duna World Aradszky László utolsó fellépését

Tavaly hetedik alkalommal rendezték meg Szenes Iván tiszteletére az ingyenes emlékkoncertet szeptember 10-én a most már Szenes Iván téren.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek