Film készült a kerekesszékes srácról, aki rapityára törte Dave Grohl gitárját a Szigeten

Gal Mizrachi akkor vált világhírűvé, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar biztatására – a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját.

Film készült a kerekesszékes srácról, aki rapityára törte Dave Grohl gitárját a Szigeten
Fotó: Ed Sheeran/FB

Ed Sheeran visszavonul

A brit sztárzenész hétfőn fejezte be 2017 februárjában elstartolt Divide turnéját. Egy 2019-ben összeállított lista szerint a hatodik helyen áll a világranglistán a mintegy 18.1 milliárd forintnak megfelelő, koncertezéssel megkeresett összeggel.
 
Fotó: NME-YouTube

Külön-külön mindketten felléptek nálunk a közelmúltban – egy londoni klubban most összefutottak

Dave Grohlnak és Rick Astley-nek közepes méretű közös halmaza lehet a rajongókat tekintve, de valahogy mindig egy színpadra keverednek. Ilyenkor kezdi sejteni az ember, hogy egy bizonyos szint felett már elmosódnak a műfaji határok, és csak a haverok, a buli meg némi hanta van :)
 
 
A fotó illusztráció!

Egy veterán – parádésan végződő – búcsúja a Szigettől

A búcsúzkodási nem annak szól, hogy az utolsó napon sikerült kijutni a fesztiválra – hanem az egésznek. Aki arra számít, hogy most jön a szokásos, ellopták/eladták/bedarálták a Szigetünket-sirám, ne olvassa tovább.
 
A fotó illusztráció (MTI/Sóki Tamás)

A tűzijáték már sok volt – feljelentették a Szigetet

Hatósági eljárást kezdeményezett és bírságot szab ki az óbudai önkormányzat a Sziget fesztivál szervezőire, mert a rendezvény zajszintje többször is átlépte a megengedett határértéket az önkormányzat hivatalos mérései alapján.
 
Hőség, riadó...! Vasárnap a Szigeten

Hőség, Post Malone, bólogatás – vasárnap a Szigeten

Az eddigi évek tapasztalatai alapján arra számítottam, hogy hétvégén azok is szívesen kilátogatnak a Szigetre, akik hét közben nem tennék (pl. munka miatt), fellépőtől függetlenül, csak úgy, bulizni. Emiatt jó korán érkeztem, de a beengedés és jegyátvétel rendkívül...
 
A fotó illusztráció, nem Moha maga... A Ji Csing labirintusnál készítette az MTI fotósa, Balogh Zoltán

Tévedéseim, így, ötven felett – avagy Moha bácsit kiküldtük a Szigetre...

Moha (bácsi – csak ez a bácsizás megtévesztő, egyáltalán nincs abban a korban) azt írta a fezenes tudósítása bevezetőjéül, hogy nem szereti a fesztiválokat. A vége felé persze ez a kijelentés kissé árnyaltabb lett. Gondoltam, húszra húzok, s belevetem őket a mély vízbe... (aszerk.)
 
 
Fotó: Szabó Tímea/Koncert.hu

Ilyen volt Ed Sheeran és a Sziget első, telt házas napja

A Szigetet minden évben egyre többen látogatják, így készültünk rá, és a nagy sorbanállást elkerülve átvettük a jegyeinket már délután egy óra körül, minimális sorbanállással. A délutáni órákban mentünk vissza a Szigetre, hogy körülnézzünk, illetve belehallgassunk a...
 
Amikor még minden rendben volt.... Fotó: Mónus Márton/MTI

Kitört a pánik a telt házas Szigeten

Napok óta azt szajkózzuk, bazisokan lesznek Ed Sheeran-koncerten. Általában ezt csak akkor szokták komolyan venni, amikor már benne vannak a tömegben. Helyszíni tudósítónk beszámolójáig a Sziget hivatalos oldalának kommentjeiből válogattunk.
 
 Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

A Sziget üzent az Ed Sheeran koncertre érkező fesztiválozóknak

Gyakorlatilag máris telt házasnak tekinthető az idei, immár 27. Sziget fesztivál szerdai nyitónapja, amikor Ed Sheeran lesz a fő fellépő. A szervezők tájékoztatása szerint az utolsó, augusztus 13-i napra, amikor a Foo Fighters és a Twenty One Pilots is színpadra lép, szintén valószínű...
 
Közlekedési változások a Sziget idején

Közlekedési változások a Sziget idején

Nagy fesztivál, nagyon nagy, rengeteg ember – ez minden évben érinti a környéken lakók életét, ki-ki habitusa szerint kezeli, de csak egy hét az együttlét, kitartás!
 
Fotó: Lego

Segítsetek értelmezni a Szigetnek a Foo Fighters kérését

A 24. hu nézte a Reggeli adását, amelyben a Sziget főszervezőjét, Kádár Tamást faggatták.
 
A Sziget headlinere bejelentette új albumát – alig két hét, és belehallgathatunk élőben!

A Sziget headlinere bejelentette új albumát – alig két hét, és belehallgathatunk élőben!

A dailyyposty profil Instagramra posztolt egy videót, amelyen Post Malone egy koncertjén bejelenti a közönségnek, hogy elkészült az új albumával.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek