Tátrai Tibuszék beveszik a Parkot

A godfather. legközelebbi és idei utolsó fellépése a Budapest Parkban lesz, 2023. szeptember 27-én, szerdán.

Tátrai Tibuszék beveszik a Parkot
Fotó: Molek Csaba

Megjelent a godfater első lemeze – Tibuszék májusban adnak koncertet a Barba Negrában

A godfater. 0 című debütáló albumára élőben, javítások nélkül vették fel a dalokat: három saját nóta mellett a zenekar tagjai válogattak a Tibusz múltjához köthető széles repertoárból, többek között hallható rajta az Álljatok meg a Skorpiótól, vagy az egyik legszebb magyar...
 
Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncertje

Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncert

Pólus Rock Klub következő kiemelt eseménye, Török Ádám és a Mini életmű-koncertje 2022. január 28-án pénteken 19.00 órakor kezdődik a Pólus Mozi Nagytermében.
 
 
Az elnevezéshez fotó is dukál :)

Tátrai Tiborék új supergroupot alapítottak

Ezennel megalakultunk! – üzente a zenész a Fb-oldalán. Az új formációról egyelőre csak az alapinfókat tudjuk, hogy kik alkotják és hogy mi a neve. Persze, azzal is tisztában vagyunk, hogy remek zenéket hoznak majd!
 
Fotó: Tátrai Tibor/FB

Kossuth-díjat kapott Tátrai Tibor és Nagy Feró

A köztársasági elnök a nemzeti ünnep alkalmából kitüntetéseket adományozott, hagyományosan a Kossuth-díjakat is ekkor adják át.
 
Újra színpadon a hazai rock szupergroupja

Újra színpadon a hazai rock szupergroupja

Tátrai Tibor, Tóth János Rudolf, Solti János és Zsoldos Tamás – igen, halljuk a kórust: MAGYAR ATOM. A hazai rocktörténelem nagyágyúi szeptember 22-én a Müpa Fesztivál Színházában sorozzák meg a közönséget.
 

Életműdíjat kapott Tátrai Tibor

Tátrai Tibort életműdíjjal, Oláh Kálmánt az év zeneszerzője, Hujber Szabolcsot pedig az év szövegírója címmel jutalmazták az Artisjus 2020-as díjainak átadóján hétfőn Budapesten, a Dalszerző Expo részeként a Budapest Music Centerben immáron huszadik alkalommal megrendezett gálán.
 
 
Fotó: DJ STEVE DUB/FB

A The Chemical Brothers friss Grammy-díjas producere Budapestre jön

Március 2-3. között a Budapest Music Centerben rendezik meg a dalszerzők nagy találkozását, a DEX Songwriting Expo-t.
 
Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

2019. március 30-án Földes László Hobo többórás koncertet ad a Budapest Arénában, amelyben felmutatja 50 évesnél hosszabb pályája legfontosabb elemeit.
 
Fotó: Tátrai Tibor/FB

Tátrai Tibor életműdíjat kapott, az énekesnők egyöntetűen lemondtak a jelölésükről Fábián Juli javára

Kedd este harmadik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat – ezúttal a Zamárdi STRAND Fesztivál nyitónapján. Kilenc kategória jelöltjei versengtek azért, hogy átvehessék a bronzból készült Petőfi-szobrokat. A nomináltak közé nem a teljes magyar paletta, hanem csak azok...
 
Fotó: theMusic.com.au

Mindössze 300 példányban érhető el Jackie Orszaczky hagyatéka!

Különleges új kiadvány tiszteleg Jackie Orszáczky (Orszáczky Miklós) életműve előtt. A legendás Syrius együttes egykori tagjának munkásságát egy tizenkét CD-t, a zenész visszaemlékezéseit és számos eddig nem publikált fotót felvonultató album mutatja be. A Jackie Orszaczky című...
 
Fotó: Nagy János

40 éve nem érdekli őket a világ

"40 éves lenne a Hobo Blues Band, de nem lett" címmel Hobóék a Barba Negra Track-ben léptek fel május 4-én.
 
Fotó:

Száraz november: Tibusz 40 év után letette a piát

Tátrai Tibor örökre letette a piát, és ezzel megváltoztatta az életét – erről a Blikknek adott interjúban beszélt.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek