Parov Stelar és Tommy Cash is csatlakozott a jubileumi Campus fellépőihez

Immár a tizenötödik Campus Fesztiválra készül Debrecen. Ebből az alkalomból szinte napra pontosan 12 évvel az első látogatása után Parov Stelar visszatér a Nagyerdőre.

Parov Stelar és Tommy Cash is csatlakozott a jubileumi Campus fellépőihez
Fotók:  Fülöp Réka

Tommy Cash meghimbálta... az A38 hajót

"Tommy Cash is here, ez a jó hír" – rappelték a pultosok szombat este az A38-on. De ki is ez a földöntúli, dinamikus és euforikus előadó, aki meteorként hasítja a trash műfaj égboltját – és mi a sikerének titka?
 
TOMMY CASH szombaton az A38-on

TOMMY CASH szombaton az A38-on

TOMMY CASH utoljára ¥€$ c. lemezével járt Budapesten, azóta számos őrült klip, dal és fura kollab fűződik a nevéhez, a napokban pedig megjelent legújabb, Moneysutra című EP-je is. Most szombaton az őrült észt rapper végre visszatér Budapestre.
 
 
Fotó: Tommy Cash/Twiter

Tavaly örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról, de már elmúlt

„Köszönjük, Tommy Cash, életed utolsó fellépését az Electric Castle-en!” – ezzel a mondattal búcsúztak „örökre” a bonchidai fesztivál szervezői a Facebookon az észt DJ-től tavalyi performansza után
 
Fotó: Fő tér (foter.ro)

Örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról

„Köszönjük, Tommy Cash, életed utolsó fellépését az Electric Castle-en!” Ezzel a mondattal búcsúztak „örökre” a bonchidai fesztivál szervezői a Facebookon az észt DJ-től péntek esti performansza után – írja a Fő tér.
 
Ez a 17 külföldi elóadó már tuti itt lesz 2019-ben

Ez a 15 külföldi előadó már tuti itt lesz 2019-ben

A New Beat 2019-ben is a legkülönfélébb stílusú zenekarokat szállítja a budapesti éjszakába, a Seafrettől kezdve, TOMMY CASH lemezbemutató koncertjén át egészen a Budapest Parkban fellépő Thirty Secons To Mars, Sum41 vagy éppen a frissen bejelentett Architects koncertjéig.
 
Az őrült észt rapper Budapestre is elhozza új albumát: TOMMY CASH a Dürerben

Az őrült észt rapper Budapestre is elhozza új albumát: TOMMY CASH a Dürerben

TOMMY CASH már bebizonyította Magyarországon is párszor, hogy élő showja csaknem olyan őrült és erőteljes, mint videói, most pedig itt az újabb alkalom: február 18-án a Dürer Kertben.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek