Saját telefonos videókból áll az új The Biebers-klip

A Lehetett volna másképp már az új lemez előfutára, s a tagok telefonján rögzített felvételek felhasználásával készült.

Másfél év után érkezett a The Biebers új klipje
Kerekdomb

Kerekdomb fesztivál: leköltözik Tállyára a Fővárosi Rapcirkusz

Rángatja az élet a fesztivált: tavaly pénzhiány miatt az utolsó pillanatban le kellett mondani, most meg... hiszen tudjuk.
 
Így Márton-napozik a Lóci játszik és a The Biebers

Így Márton-napozik a Lóci játszik és a The Biebers

A Gellért Szálló Márton-napi Borfesztiválja minden évben más-más tematika köré épül fel. Idén Karinthy Frigyes briliáns irodalmi paródiája, az Így írtok ti kínálta az ötletet.
 
 
Érdi Napok

Ez ÉRDekelni fog: tripla buli Érden

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező Érdi Napok rendezvénysorozat idén szeptember 9-15. között három tematikus eseménnyel gazdagítja a programkavalkádot. Az ÉNFeszten a Wellhello, az Érdi Jazz Fesztiválon Szakcsi Lakatos Béla, az Érdi Szüreten pedig az Animal Cannibals lesz a főfellépő.
 
Fotó: Kürtőskalács Fesztivál

Kürtőskalács Fesztivál a Városligetben

Újra a Városliget ad otthont a 7. Kürtőskalács Fesztiválnak október 11. és 13. között, a Vajdahunyad vára mögötti parkos területen a kürtőskalács-desszertek mellett koncertek és gyermekprogramok is várják a látogatókat.
 
Belfeszt

Belfeszt a hétvégén! Itt a részletes programbontás

Május 24-26. között rengeteg zenei programmal, gaszto-élményekkel, és irodalommal vár minden érdeklődőt a főváros legnagyobb szabadtéri ingyenes rendezvénysorozata a 13. Belvárosi Fesztivál.
 
Puskás Peti megnyert egy fogadást....

Puskás Peti megnyert egy fogadást....

... és rendezhetett cserébe egy klipet. A The Biebers frontembere állítólag Ekanem Bálinttal fogadott, hogy ki lesz fittebb a tavaszi koncertekre.
 
 
Fotó: thegalleria.eu

Szerinted idén jön hozzánk a The Prodigy? Igen/Nem

Nem kell tovább idegeskednie azoknak, akik aggódtak, hogy a hosszú évek sorozata megtörik, és idén egyetlen fesztiválunkon se láthatjuk a The Prodigyt. A SZIN csapata gondoskodott róla, hogy a hagyomány folytatódjon! :)
 
25 év – 25 nap: Szeptember végén turnéra indul a Hangfoglaló

25 év – 25 nap: Szeptember végén turnéra indul a Hangfoglaló

Idén ünnepli 25 éves évfordulóját az NKA (Nemzeti Kulturális Alap), és ebből az alkalomból 25 napon át találkozhatunk majd az ország számos pontján a Hangfoglaló Programban résztvevő előadókkal, zenekarokkal, nem csak koncertkörülmények közt.
 
Kipróbálták a sörjógát a Puskás-fivérek

Kipróbálták a sörjógát a Puskás-fivérek

Az idei EFOTT sok egyéb újdonsága mellett hoz egy új mozgásformát is a fesztivál vérkeringésébe: a sörjógát. A kellemes és hasznos összekötését a The Biebers tagjai a minap tesztelték a Városligetben...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek