Jared Leto tényleg fölmászott az Empire State Building tetejére, hogy bejelentse a 30 Seconds To Mars budapesti koncertjét (is)?

Tényleg. Az ikonikus New York-i épület csúcsáról az Oscar-díjas színész valójában a Thirty Seconds To Mars monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világkörüli turnéját kürtölte szét, amely Latin-Amerikát, Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot is érinti. Több mint 5 év után indul most újra turnéra a csapat.

A Thirty Seconds To Mars visszatér Budapestre
Saját sziget-fesztivált rendez a Horvátországban a Thirty Seconds To Mars

Saját sziget-fesztivált rendez Horvátországban Jared Leto

2019. július 23-án a Budapest Parkban adott koncertet a Thirty Seconds To Mars. 2020-ban egyelőre egyetlen koncert szerepel a turné menüpontjukban, viszonylag közel, Sibenikben rendeznek saját fesztivált.
 
Ez a 17 külföldi elóadó már tuti itt lesz 2019-ben

Ez a 15 külföldi előadó már tuti itt lesz 2019-ben

A New Beat 2019-ben is a legkülönfélébb stílusú zenekarokat szállítja a budapesti éjszakába, a Seafrettől kezdve, TOMMY CASH lemezbemutató koncertjén át egészen a Budapest Parkban fellépő Thirty Secons To Mars, Sum41 vagy éppen a frissen bejelentett Architects koncertjéig.
 
 
Sztáreső: 2019-ben egymásnak adják a kilincset Budapesten a híres előadók és zenekarok

Sztáreső: 2019-ben egymásnak adják a kilincset Budapesten a híres előadók és zenekarok

Igazán nem lehet panaszunk a koncertszervezőkre, parádés a kínálat sztárokból: szinte minden műfaj kedvelőinek a kedvükre tettek – és ez még biztos nem a lista vége.
 
Jared Leto visszatér Budapestre!

Jared Leto visszatér Budapestre!

Noha a jegyértékesítés még nem indult el (november 6.!), a koncert dátuma már megvan: 2019. július 23-án a Budapest parkban ad koncertet a Thirty Seconds To Mars.
 
Jared Leto-ék összeszedték a közönségnek kiosztott zászlókat a koncert végén – STRAND feszt összefoglaló

Jared Leto-ék összeszedték a közönségnek kiosztott zászlókat a koncert végén – STRAND feszt összefoglaló

A Strand Fesztivál az én szemszögemből nézve még mindig a "low budget" megoldása a nagytestvéreknek, de azt kell mondanom, ezerszer szerethetőbb, és legfőképpen élvezhetőbb, mint például a Sziget az utóbbi években. Azt is elárulom, miért.
 
Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Alig egy hét múlva kezdődik a Balaton legnagyobb nyárbúcsúztató fesztiválja a Strand, ahol sajnos az utolsó pillanatban is akadnak még izgalmak a fellépők terén.
 
 
Csernus doktor is Zamárdiban STRANDol

Csernus doktor is Zamárdiban STRANDol

Alig egy hónap, és Zamárdi utcáit ismét ellepi a fesztiválozó tömeg. Az egyik legélhetőbb rendezvény is próbál felzárkózni a többiekhez, így az értékes zenei felhozatal után az egyéb szórakozási lehetőségeket kínáló programok kerültek a középpontba.
 
 Lángos színpad is lesz a Strand Fesztiválon

Lángos színpad is lesz a Strand Fesztiválon

Új színpadnévvel és egy majdnem fullos programlistával jelentkezett az augusztus 21-26 között Zamárdi Balatonhoz legközelebb fekvő területét elfoglaló Strand Fesztivál. A névválasztásnak természetesen igen sok köze van a Balatonhoz, és úgy általában a strandolási szokásainkhoz is.
 
Fotó: Thirty Seconds to Mars Facebook

A Leto testvérek ketten folytatják a zenélést a Marssal

Új hírek keringenek a neten a Thirty Seconds to Mars oszlásával kapcsolatban. A Los Angeles-i együttes idén a Strand Fesztiválon is fellép majd, azonban Tomo sajnos már nem csatlakozik hozzájuk a színpadon.
 
Fotó: Thirty Seconds To Mars/ Facebook

A Thirty Seconds To Mars hatalmas európai turnéra indul 2018-ban!

Jared Leto és együttese átkelve az óceánon tavasszal Európába érkezik, hogy hamarosan megjelenő új albumával koncerteket adjon itteni rajongóinak, de egyelőre csak reménykedhetünk, hogy addigra megjelenik sorban az ötödik, ugyanis ismerve a bandát, a “soon” kifejezés akár éveket...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek