Az élet nagy kérdéseire keresi a választ az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban (42)

Az Anna and the Barbies különleges előadás-koncerttel várja a rajongókat a Várkert Bazárban, ahol vendégelőadóként Novák Péter színművész is fellép. Az esten a közönség aktív részvételével a versek és a zene segítségével keresik a zenészek az élet nagy kérdéseire a választ. Szó esik majd az álmokról, csodákról, hitről és még sok fontos témáról.

Az élet nagy kérdéseire keresi a választ az Anna and the Barbies a Várkert Bazárban (42)
Hatvan éves sztorit ünnepel a Várkert Bazárban a Keep Floyding zenekar

Hatvan éves sztorit ünnepel a Várkert Bazárban a Keep Floyding zenekar

A Pink Floyd zenei örökségének hazai őrzője, a Keep Floyding együttes különleges rocktörténeti évfordulót ünnepel május 4-én a Várkert Bazárban.
 
Advent a Várkert Bazárban

Advent a Várkert Bazárban – lemezbemutatóval, dupla koncertekkel

Nagyszabású koncertekkel, iparművészeti vásárral és családi programokkal várja a közönséget a Várkert Bazár adventi eseménysorozata, amely november 26-án Wolf Kati lemezbemutató koncertjével kezdődik. A zenei programok közül válogattunk ajánlónkban.
 
 
Bagossy Brohers Company #ünnep: karácsonyi album dupla koncerttel

Bagossy Brohers Company #ünnep: karácsonyi album koncerttel

A Bagossy Brothers Company úgy tűnik igencsak kihozza a maximumot az idei évből. A tizedik születésnapi MVM Dome koncert után a Budapest Parkot is megtöltötték (ismét), valamint megjelent az Angyalok a Parkolóban című nagylemezük. Azonban nincs megállás a zenekar háza táján hiszen...
 
Fotó: Várkert Bazár

A Várkert Bazár nem megy vakációra: koncertek, film, tánc egész nyáron

"Nyári élményeid" címmel klasszikus és könnyűzenei koncertek, irodalom, film, tánc és gyerekprogramok várják az érdeklődőket a Várkert Bazár júniusban induló és szeptemberig tartó programsorozatában.
 
Advent a Várkert Bazárban

Budapest Bár szülinapi koncert az egész csapattal – Advent a Várkert Bazárban

Tóth Vera, a Budapest Bár, a Hot Jazz Band koncertje Kozma Orsival, a Nemzeti Táncegyüttes előadása, valamint irodalmi és gyerekprogramok, iparművészeti vásár várja az érdeklődőket a Várkert Bazár adventi programsorozatában november 27. és december 31. között Budapesten.
 
Különleges budapesti premierre készül Barabás Lőrinc és a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Különleges budapesti premierre készül Barabás Lőrinc és a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Vasárnap a Várkert Bazárban mutatják be a "Játék - Egy nem létező film zenéje" című produkciót. A darab ősbemutatóját tavasszal tartották Szegeden.
 
 
 Ingyenes szabadtéri kiállítás Cziffra György életéről a Várkert Bazárban

Ingyenes szabadtéri kiállítás Cziffra György életéről a Várkert Bazárban

A világhírű magyar zongoravirtuóz, Cziffra György (1921–1994) életében nélkülözés és bőség, üldöztetés és ünneplés egyaránt akadt. Ezt a regénybe illő pályát tárja elénk a Cziffra György-emlékév eseménysorozatának keretében összeállított kiállítás a Várkert Bazárban.
 
Piramis live albuma a Várkert bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

Nyár elején adtunk róla hírt, hogy megjelent a Piramis MOM LIVE, arról a 2018-as koncertről, amelyen Gallai Péter utoljára lépett színpadra.
 
Kicsi szív, ne cipeld, ami nem a tiéd – A Subtones áttért a magyar nyelvű dalokra

Kicsi szív, ne cipeld, ami nem a tiéd – A Subtones áttért a magyar nyelvű dalokra

A hazai jazzpop-szcéna kedvelt koncertzenekara augusztus végén megjelenő Lángolj című lemezén kizárólag magyar nyelvű dalok lesznek hallhatók. A teljes lemezanyagot élőben szeptember 3-án a Várkert Bazárban mutatják be a közönségnek.
 
Verstappen a Várkert Bazárban

Verstappen a Várkert Bazárban

Természetesen nem Max Emilian Verstappen belga-holland születésű, holland autóversenyzőről van szó, hanem Daniel Verstappen nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerzőről, aki szeptember 10-én lép fel a Várkert Bazárban.
 
A Barcelona Gipsy balKan Orchestra turnéja a Várkert Bazárba ér májusban

A Barcelona Gipsy balKan Orchestra turnéja a Várkert Bazárba ér májusban

A különböző nemzetek zenészeinek csoportjából alakult Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) a Balkán, a közel-keleti és a mediterrán dallamok őszinte újraértelmezésével és robbanásszerű energiájával lopta be magát a közönség szívébe. Május 14-én A Várkert Bazárban csapnak...
 
Az Anna and the Barbies másik arca

Az akusztiktól az ír sztepptáncon keresztül Pál apostolig – áprilisi koncertek a Várkert Bazárban

A Várkert Akusztik keretében népszerű zenészek lépnek ki a megszokott felállásukból – vagy feltörekvő fiatal zenekarok lépnek fel a Várkert Bazár színpadára –, hogy hangszereikre koncentrálva hozzák közelebb zenéjüket a közönséghez.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek