Pilinszky-pop: Vastag Csaba nyerte a versmegzenésítési pályázatot

A Pilinszky-hagyatékrészt is kezelő Kertész Imre Intézet tavaly májusban írt ki versmegzenésítési pályázatot, hogy a költő versei zenei köntösben, minél szélesebb közönségréteghez jussanak el.

Vastag Csaba nyerte a Pilinszky-versmegzenésítési pályázatot
Vastag Csaba maga is a Veszprémben kézilabdázott anno (Fotó VCS/FB)

Vastag Csaba énekli majd el az Európa-bajnokság hivatalos dalát a megnyitón

Az egy hét múlva kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság január 13-ai, budapesti nyitómérkőzése előtt egy órával, 19:30-kor kezdődik a torna hivatalos megnyitója az MVM Dome-ban.
 
Fotó: csepel.hu

Vastag Csaba Csepelen adott koncertet. Hármat is...

Mindenki a saját szakmájához és tudásához mérten igyekszik segíteni embertársain ebben a idegőrlő időszakban. Vastag Csaba például minikoncertet adott három csepeli idősotthon lakóinak. Persze, csak tisztes távolságból. :)
 
 
Újpesti Karácsonyi Vásár

Carbonfools, Tolvai Reni, Caramel: koncertek az újpesti karácsonyi vásárban

November 29. és december 23. között, 4 hétvégén át tart a koncertekkel tarkított Karácsonyi Vásár Újpesten a Szent István téren, ahol egy ideiglenes jégpályával is készülnek a szervezők. A programok természetesen ingyenesen látogathatók.
 
Vidéki hagyományok és ízek vására

Struccpörkölt, mézeskalács, Radics Gigi és Vastag Csaba: Vidéki Hagyományok és Ízek Vására

Szeptember 20-21-én a Vajdahunyad várában és környékén rendezik meg a Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárát. Ingyenes programokkal, hagyományőrzéssel, vidéki ízekkel, vásári forgataggal és persze koncertekkel várnak minden kedves érdeklődőt, ahol Radics Gigi és Vastag Csaba is...
 
Szabadságkoncert

Ingyenes Szabadságkoncert a Hősök terén

2019. június 16-án lesz 30 éve annak, hogy az 56-os forradalom mártírjai megkaphatták a nekik kijáró végtisztességet. Ezért ezen a napon ingyenes Szabadságkoncertet tartanak a Hősök terén, ahol fellép többek közt a Beatrice, Vikidál Gyula, a KFT és Varga Miklós is.
 
A meghívott zenészek ( Fotó: budapestdal.hu)

Majka, Szikora Róbert és Vastag Csaba mellett Mága Jennifer is ringbe szállt a Budapest Dala címért

Közel 100 pályamű érkezett a Fővárosi Önkormányzat BUDAPEST DAL 2019 címmel meghirdetett pályázatára. A zsűri – mint mindig – nehéz helyzetben volt, így az eredetileg tervezett 5 helyett 8 szerzeményt választott ki a meghívott öt előadó zenéje mellé, hogy majd a közönség...
 
 
Caramel, Dés László, és a hiperkarma is fellép a nyáron a Városmajorban

Caramel, Dés László és a hiperkarma is fellép nyáron a Városmajorban

Elkészült a Városmajori Szabadtéri Színpad idei szezonjának fellépőlistája, ahol a komolyzenétől kezdve, a jazz-en át a popzenéig, minden stílusból érkezik vendég. Dés László pedig kapásból duplázik.
 
A tavalyi győztes (budapestdal.hu)

Űzz sportot a zenéből – vagy fordítva: ismét keresik Budapest dalát

A Fővárosi Önkormányzat idén is keresi Budapest Dalát. Idén dinamikus, sportos szerzeményeket vár majd a zsűri.
 
A fotó illusztráció

Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba sütit árulnak a Bazilikánál vasárnap

Hazánk legnagyobb sztárjai fogtak össze az autizmussal élőkért a szeretet ünnepén: vasárnap a bazilika előtt tart egész napos sütivásárt az Út a Mosolyért Alapítvány Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba segítségével.
 
Fotó: Vastag Csaba/FB

Vastag Csaba megtalálta a hangot Priscilla Presley-vel

Nemrég még arról szólt a hír, hogy a Király özvegye meglehetősen zárkózott, nem szeretné, ha a kulisszák mögött bárki is hozzászólna. Úgy tűnik, Vastag Csabának sikerült ledöntenie a bástyáit.
 
Az Agárdi Popstrand kitalálója büszke az első 40 évre – csak egyetlen nagy bánata van

Az Agárdi Popstrand kitalálója büszke az első 40 évre – csak egyetlen nagy bánata van

Idén nyáron ismét sztárparádéval vár a 41. évébe lépő Agárdi Popstrand, ahol a fürdőzés és napozás fáradalmait kipihenve esténként a hazai zenei színtér legnépszerűbb előadóinak és zenekarainak koncertjein tombolhatunk.
 
fotó: ittlakunk.hu

Karácsonyi vásár sztárfellépőkkel Újpesten

Már csak néhány napot kell várnunk, és beindulnak a fővárosban a karácsonyi vásárok. A forralt bor, sült kolbász, kemencés lángos, és a csillogó-villogó ünnepi díszek mellett a legtöbb helyen gondoskodnak a szervezők a zenei programokról is.
 
 Tánc a Déri Miksa utcában

Tánc a Déri Miksa utcában

Improvizációs kortárstánc-előadással és közös szvingtanulással ünnepelik a tánc világnapját április 29-én, délután fél 5-től a Déri...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).
Új koncertek