Norah Jones, Joss Stone és Alvaro Soler a jubileumi VeszprémFesten

Alvaro Soler, Mariza, Joss Stone, valamint Norah Jones lép fel július 12. és 16. között, a 20. VeszprémFest nagyszínpadán – jelentette be a fesztivál.

Fotó: Shervin Lainez/Norah Jones FB
Fotó: VeszprémFest - Melczer Zsolt

Jamie, James és a csodakoncertek – VeszprémFest

Két könnyed nyári estét töltöttünk el idén Veszprémben, viszont három koncert is belefért az idővonalunkba. Jamie Winchesterrel dupláztunk a Petőfi Színházban majd a Jezsuita templomban, James Blunt pedig a Veszprém Arénában – és a koncert után annak parkolójában – tette...
 
Jamie Winchester triplázik Veszprémben

Jamie Winchester triplázik Veszprémben – Frissítve!

A VeszprémFest életében is különleges alkalomnak számít, hogy egy előadó három különböző este és három különböző formációban adjon koncertet ugyanazon a helyen. Jamie Winchester július 15-17. között egy csendesebb akusztikus verzióban, egy hangosabb rockos felállásban és egy...
 
 
Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.
 
Ez kész: VeszprémFest 2021

Ez kész: VeszprémFest 2021

Teljes a VeszprémFest idei programja: a Cotton Club Singers, a Concerto Budapest és az LGT slágereket játszó Zenevonat is fellép az augusztus 17. és 21. között megrendezendő fesztiválon.
 
Fotó: Tom Jones/FB

Tom Jonesszal, de Jamie Cullum nélkül, augusztusban lesz a VeszprémFest

Úgy tűnik, a több dátummal készülő fesztiválok egyre inkább a biztonságosabbnak tűnő augusztust választják.
 
Fotó: Tiszavirág fesztivál

Véleményvezérek: Bedől a fesztiválbiznisz?

A Manna FM-en a szakma jövőjéről beszélgettek Csikány Tamás Fácán rockabily dobossal, a Tiszavirág Fesztivál Szolnok koncertszervezőjével, Mészáros Zoltánnal, a VeszprémFest igazgatójával és Kádár Tamással, a Sziget Zrt. ügyvezető igazgatójával.
 
 
VeszprémFestnek van B és C terve is

A VeszprémFestnek van B és C terve is

A VeszprémFest tavalyi elhalasztása után idén mindenképpen szeretnék megtartani a rendezvényt, ezért több tervet is készítettek arra az esetre, ha a hagyományos nyár eleji időpont valamiért kútba esik – írja a Kreatív.hu.
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
Fotó: VeszprémFest Facebook

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
 
VeszprémFest

Dido sajnos marad a kanapéján: idén elmarad a VeszprémFest

A mai bejelentésnek köszönhetően áradnak a hivatalos közlemények a rendezvények részéről. Jobb esetben próbálkoznak a halasztással, rosszabb esetben egy évet várnunk kell rájuk. Mint például a VeszprémFest esetében is... :(
 
VeszprémFest

Postmoder Jukebox és dupla Dido-koncert a VeszprémFesten

A brit énekesnő Dido dupla koncertjével, valamint két visszatérő vendég, a Postmoder Jukebox és Juan Diego Flórez személyében teljessé vált a VeszprémFest 2020 programkínálata.
 
A Jazz+Az nyitja a VeszprémFestet

A Jazz+Az nyitja a VeszprémFestet

A Jazz+Az nyitja a 17. VeszprémFestet, a formációt a fesztivál nulladik napján, július 14-én láthatják a nézők.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek