A musical szerelmeseinek: klubest a Benczúr Ház Dísztermében Sasvári Sándorral, Vikidál Gyulával és másokkal

Október 25-én, szerdán este 19 órától a Benczúr Ház Dísztermében folytatódik a Musical Klub.

A musical szerelmeseinek: klubest a Benczúr Ház Dísztermében Sasvári Sándorral, Vikidál Gyulával és másokkal
Dinamit a vérem – cédén, dévédén, pólón és pulóveren

Dinamit a vérem – robbanásnyomok cédén, dévédén, pólón és pulóveren

A Dinamit pályafutásának 40. évét 2019. május 24-én ünnepelte meg a budapesti Barba Negra Trackben. Az eseményről készült hang -és videófelvétel december közepén érkezik.
 
A Mobilmánia – alap (FB)

Zenész barátok közt: parádés lesz a jubileumi Zeffer-Bajnok lemez előadólistája

A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg vendég közreműködik majd a szűkebb és tágabb zenészbaráti körből egyaránt.
 
 
Szabadságkoncert

Ingyenes Szabadságkoncert a Hősök terén

2019. június 16-án lesz 30 éve annak, hogy az 56-os forradalom mártírjai megkaphatták a nekik kijáró végtisztességet. Ezért ezen a napon ingyenes Szabadságkoncertet tartanak a Hősök terén, ahol fellép többek közt a Beatrice, Vikidál Gyula, a KFT és Varga Miklós is.
 
A Dinamit együttes él, ha halott is

A Dinamit együttes él, ha halott is

Megható kapuzárás előtti nosztalgiában volt részünk 2019. május 24-én a Barba Negrában.
 
37 évet vártunk erre: eredeti felállásban a Dinamit!

37 évet vártunk erre: eredeti felállásban a Dinamit!

Vannak azok a dalok, amiket az elmúlt évtizedekben már annyiszor hallottunk a Wigwam vagy épp a Barba Negra rockdiszkójában, hogy önszántunkból biztosan nem szerkesztjük be a játszási listánkba. Azonban, ha valaki két évvel ezelőtt azt mondja, hogy idén május 24-én a Dinamit Tinédzser...
 
Egyetlen estére összeáll az eredeti Dinamit!

Egyetlen estére összeáll az eredeti Dinamit!

Ismét az eredeti felállásban áll színpadra a Dinamit együttes. A legnagyobb sikereit a hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején aratott rockzenekar 2019. május 24-én lép a közönség elé a Barba Negra Trackben – Vikidál Gyulával.
 
 
Fotó: Hangfoglaló Program

Tudtátok, mi volt eredetileg Varga Miklós Európájának a címe?

Az 1980-as évek egyik legmeghatározóbb énekese, az Európa című sláger szerzője mesélt az Azok a régi csibészek közönségének többek között kalandos pályakezdéséről, főbb szerepeiről, az Európa mesébe illő keletkezéstörténetéről és Vikidál Gyulához fűződő kapcsolatáról.
 
Parádés műsorral zár Csillebércen a szabadtéri színpad

Parádés műsorral zár Csillebércen a szabadtéri színpad

Lassan vége a nyárnak, ami nem csak iskolakezdést és hűvösebb időt jelent, hanem a szabadtéri színházak utolsó hónapját is. Nincs ez másként Csillebércen sem, de azért szeptember közepéig még változatos előadásokkal várják a közönséget.
 
Ugye, nem dobtad el a Vikidál 70/Zeffer 60/Mobilmánia 10-jegyedet?

Ugye, nem dobtad el a Vikidál 70/Zeffer 60/Mobilmánia 10-jegyedet?

Bár a tavasz egyelőre még bújócskázik, mi már tervezzük a szabadtéri programokat. A budai oldal legkedveltebb fedetlen szórakozóhelye a Barba Negra Track is csepegteti a várható koncertek infóit, ahol az egyik legnagyobb durranás lehet magyar szempontból a ARÉNA PLUSZ elnevezésű...
 
A szuperhold és mindenféle mániák

A szuperhold és mindenféle mániák

Bizony, ritkán adódik, hogy egy koncerten három jubileumot is ünnepelhetünk. Majdnem annyira ritkán, mint amikor egy hónapban két telihold van – az angol szerint ez a kék hold, azaz blue moon, és hogy ezek egyike még szuperhold is. Márpedig januárban ezt mind együtt megkaphatjátok.
 
Oláh Ibolya Zorán dalát énekli a Sztárkarácsonyon

Oláh Ibolya Zorán dalát énekli a Sztárkarácsonyon

December 18-án harmadik alkalommal lépnek fel a legismertebb hazai előadók a Kongresszusi Központban, hogy a közönséggel együtt ünnepeljenek.
 
70-60-40-10

70-60-40-10

Aki kitalálja, hogy mi közük van a fenti számoknak egymáshoz, elmehet a koncertre (ha vesz jegyet)...!
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek