Gallai Péter emlékének dedikálja a Piramis a szombati budapesti koncertet

Újraéled az 1979-es „A nagy buli”, utoljára, az Ifipark színpadán. A koncertet a zenekar a héten elhunyt Gallai Péter emlékének dedikálja.

Gallai Péter emlékének dedikálja a Piramis a szombati budapesti koncertet
A tett színhelye – visszatérés az Ifiparkba: Ős-Bikini, Deák Bill Gyula, Piramis

A tett színhelye – visszatérés az Ifiparkba: Ős-Bikini, Deák Bill Gyula, Piramis

Az Ifipark régi-új színpadán 2019-ben harmadik alkalommal lépnek fel a nagy generáció tagjai, megidézve azt az ikonikus szórakozóhelyet, nosztalgikus hangulatot, amelyről szüleink máig csillogó szemmel mesélnek.
 
Fotó: Ifjúsági Magazin

D. Nagy Lajos újraéli ifikorát

A Budai Ifjúsági Park legendás időszakára emlékezve D. Nagy Lajosnak, a Bikini énekesének előadásával folytatódik a Volt egyszer egy Ifipark című koncertsorozat pénteken a Várkert Bazárban.
 
 
Fotó: Fortepan

Volt egyszer egy Ifipark... című könyv 10 legjobb idézete

A Volt egyszer egy Ifipark... című kiadvány – a 2015-ben a Várkert Bazárban rendezett, azonos című tárlat anyagából készült katalógus – immáron a második kiadását ünnepli. Gasztronómia, öltözködés, hangszertörténet, a park egykori emblematikus koncertjei – csak hogy párat...
 
Fotó: Várkert Bazár FB

Emberkísérletek az Ifipark feltámasztására: Mini, P.Mobil, Skorpió

Az ifiparkos beharangozónkban jól megírtam, hogy lesz az egykori Ifipark helyén nyílt Várkert Bazárban (annak is az eredeti Ifiparknál egy jóval kisebb elkerített részén, az Öntőház udvarban) néhány koncert augusztusban.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek