Whitney Houston halhatatlan lett

Nem mintha a dalai nem tették volna azzá, de egy gesztussal megerősítették ezt: bevonult a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Mivel mind a popsztár, mind lánya, Bobbi Kristina Brown tragikusan fiatalon hunyt el, anyja, a 87 éves Cissy Houston és sógornője, Pat Houston köszönték meg ünnepélyesen az elismerést.

 Whitney Houston halhatatlan lett
 Taylor Swift beállította Whitney Houston rekordját

Taylor Swift beállította Whitney Houston rekordját

Történelmet ír a női előadók között Taylor Swift: az amerikai country-pop énekes beállította Whitney Houston rekordját, miután már 46 héten vezette valamelyik lemeze a Billboard 200 listáját.
 
Megvan a válasz: a Whitney Houston hologramkoncertet is rühellik a rajongók

Megvan a válasz: a Whitney Houston hologramkoncertet is rühellik a rajongók

Mi jeleztük, hogy már Amy Winehouse esetében sem ment át a dolog a jó ízlés szűrőjén: a nagy tervezgetésiből akkor az lett, hogy lemondták a hologramturnét.
 
 
Vajon Whitney Houston rajongói is kiakadnak a hologram-turnén?

Vajon Whitney Houston rajongói is kiakadnak a hologram-turnén?

Arról még 2018-ban számoltunk be, hogy Amy Winehouse rajongói nem voltak elragadtatva a bejelentéstől, hogy a 2011-ben elhunyt sztár családja hologramként akarja megturnéztatni Amyt.
 
A hírességek csarnoka egy húgyfolt...

A hírességek csarnoka egy húgyfolt...

Ezt a sebészi pontos megfogalmazást Johnny Rotten és a Sex Pistols fogalmazta meg a Rock And Roll Hall Of Fame-ről, amikor 2006-ban visszautasították a beiktatási meghívót. Történt ugyanis, hogy nehezményezték azt az aprócska tényt, miszerint fizetni kell nekik a ceremónián való...
 
A Depeche Mode bejutott, a Motörhead maradt a küszöbön - Íme Rock & Roll Hírességek Csarnokának új lakói

A Depeche Mode bejutott, a Motörhead maradt a küszöbön – A Rock & Roll Hírességek Csarnokának új lakói

Idén is változatos mezőnyből került ki az a hat szerencsés előadó vagy zenekar, akik mostantól a legendás Rock & Roll Hírességek Csarnokának népes lakosságát gazdagítják. De vannak meglepő vesztesei is a szavazásnak...
 
Dicstelen halált halt Whitney Houston lányának barátja, akit felelősnek tartanak Bobbi Kristina haláláért

Meghalt Whitney Houston lányának barátja, akit felelősnek tartanak Bobbi Kristina tragédiájáért

Meghalt Nick Gordon, Whitney Houston néhai lányának barátja, akit egy amerikai bíróság felelősnek talált Bobbi Kristina Brown halálában – írja az MTI.
 
 
A Depeche Mode, a Motörhead, és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

A Depeche Mode, a Motörhead, a Nine Inch Nails és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

Október van, tehát ideje volt összeállítani azt a 16 fős mezőnyt a 2020-as Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, amelyben olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Depeche Mode, a Nine Inch Nails, a The Notorious B.I.G., a Judas Priest, Whitney Houston vagy a Kraftwerk.
 
2009 óta először látot napvilágot Whitney Houston-dal

2009 óta először látot napvilágot Whitney Houston-dal

Kygo megjelentette új, “Higher Love” című kislemezét Whitney Houston, minden idők legsikeresebb énekesnőjének "közreműködésével".
 
Fotó: sysmith.com

Whitney Houston egykori vokalistája is fellép Budapesten

Sy Smith is színpadra lép Chris Botti közelgő budapesti koncertjén. Az amerikai énekesnő olyan világsztárok mellett énekelt, mint Whitney Houston, Usher vagy Eric Benet. Néhány éve a Grammy-díjas trombita művész Chris Bottival turnézik, hozzánk is együtt érkeznek majd június 5-én.
 
Sokkolt és meghatott – Schwartz Dávid megnézte a Whitney Houston-dokut

Sokkolt és meghatott – Schwartz Dávid megnézte a Whitney Houston-dokut

Nick Broomfield dokumentarista portréja Whitney Houston-ról a közelmúltban került a nagyközönség elé. A filmben korábban nem publikált felvételek láthatók Houstonról a 90-es évek elejéről, németországi és ausztriai nagy turnéjáról.
 
RHPS

A Beatlestől a Rocky Horror Picture Show-n át a Placebo-ig: a legjobb zenei és musicalfilmekkel jön a CineFest

A szeptember 8-án kezdődő 14. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál programja MusicDocs blokkjában a Beatles karrierjét éppúgy felidézik, mint Whitney Houston munkásságát és a Placebo nem mindennapi oroszországi turnéját.
 
Fotó: esquire.com

Dokumentumfilm készült Whitney Houston életéről

A filmben korábban nem publikált felvételek láthatók Houstonról a 90-es évek elejéről, németországi és ausztriai nagy turnéjáról. Jól észrevehető, hogy az énekesnő milyen kimerült. Mégis, amikor hirtelen felszakad belőle az "I Will Always Love You" bevezető hangja, egy rövid...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek