Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila – ZeneFüred 2023

Zenefüred címmel július 14-én pénteken több mint egy hónapon át tartó programsorozat kezdődik Balatonfüreden.

Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila – Zenefüred 2023
Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

A Zoltán Erika-Mr Rick-DJ Dominique trió – akik a hétköznapi életben is jó viszonyt ápolnak – a Neoton-együttes „Kell, hogy várj" című örökbecsű felvételét dolgozták át 21. századi hangzással.
 
Sandra, Boney’M, Sabrina, Fancy  – Bazinagy retróparti lesz az Arénában

Sandra, Boney’M, Sabrina, Fancy – Bazinagy retróparti lesz az Arénában

Hetek óta nem fordult elő velünk ilyesmi: koncertet ajánlunk... Az elütésekért bocs, könnyektől elhomályosult tekintettel verjük a billentyűket... :)
 
 
Tényleg fellép Zoltán Erika az Akváriumban?

Tényleg fellép Zoltán Erika az Akváriumban?

Tényleg. Mégpedig április 3-án ad "Csak neked" címmel klubkoncertet az Erzsébet téren.
 
Michael Jackson show és kiállítás lesz az Akváriumban

Michael Jackson-show és kiállítás lesz az Akváriumban

December 8-án két egymástól eltérő művészeti ágban két magyar rajongó munkássága kapcsolódik össze, a kettejük közötti kapocs pedig nem más, mint Michael Jackson.
 
Ez történik egy Zoltán Erika-slágerrel, ha Curtisék hozzányúlnak

Ez történik egy Zoltán Erika-slágerrel, ha Curtisék hozzányúlnak

Az ütős négyes (Lotfi Begi, Zoltán Erika, Dér Heni, Curtis) robbantotta be csütörtökön a slágerbombát, visszahozva egy igazi klasszikust a zenedivatba: itt a„Casanova" 2019-es verziója.
 
Mi köze van Zoltán Erikának a csülökhöz?

Mi köze van Zoltán Erikának a csülökhöz?

Július 6-án és 7-én ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Mezőzombori Csülökfesztivál. Ha valaki azt gondolná, ez az egészségtelen táplálkozás Mekkája lesz: kérdezze Zoltán Erikát...
 
 
Az Agárdi Popstrand kitalálója büszke az első 40 évre – csak egyetlen nagy bánata van

Az Agárdi Popstrand kitalálója büszke az első 40 évre – csak egyetlen nagy bánata van

Idén nyáron ismét sztárparádéval vár a 41. évébe lépő Agárdi Popstrand, ahol a fürdőzés és napozás fáradalmait kipihenve esténként a hazai zenei színtér legnépszerűbb előadóinak és zenekarainak koncertjein tombolhatunk.
 
fotó: ittlakunk.hu

Karácsonyi vásár sztárfellépőkkel Újpesten

Már csak néhány napot kell várnunk, és beindulnak a fővárosban a karácsonyi vásárok. A forralt bor, sült kolbász, kemencés lángos, és a csillogó-villogó ünnepi díszek mellett a legtöbb helyen gondoskodnak a szervezők a zenei programokról is.
 
Fotó: pexels.com

Jótékonysági koncert az Állatok Világnapja jegyében az Ürömi Menhelyen

Most vasárnap ismét összeköthetjük a kellemest a hasznossal, ha kilátogatunk az Ürömi Menhelyre, ugyanis a zenei és egyéb programokon való részvétellel egy új melegedő építésében segédkezhetünk jelképes adomány formájában.
 
fotó: http://www.hindustantimes.com

Az igazi Boney M Egerszalókot választotta!

Újabb fesztivál indul a látogatók kegyeiért folytatott harcban: az idén első alkalommal kerül megrendezésre augusztus 25-26-27. napokon az Egerszalóki Showdomb Fesztivál, ahol a valóban eredetinek számító Boney M formáció is koncertezik majd.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek