Fékomadta: Zsámbékon még mindig nincs vége a fesztiválszezonnak

Veszprém mellett a másik kedvenc helyünk Zsámbék: vége-hossza nincs a fesztiváloknak ott is :) 2023. október 14-én a Romtemplomnál megelevenedik a középkor. A rendezvény ingyenes!

Fékomadta: Zsámbékon még mindig nincs vége a fesztiválszezonnak
Fotó: Fejér János

Bodzafesztivál jó kis világzenei koncertekkel Zsámbékon

Tök jó fejek a zsámbékiak: éppenhogy véget ért a pünkösdi buli, belecsapnak egy másikba – ezért a szűkebb pátriámban már hörgésbe forduló hiszti tombolna. Ők inkább koncerteken tombolnak, ennek mi egyrészt szívből örülünk, másrészt respect!
 
Fotók: ZSámbéki Nyári Színház

A csendes sétától a hangos koncertekig: közeleg a II. Zsámbéki Pünkösdi Fesztivál

Május 26-28. között a II. Zsámbéki Pünkösdi Fesztivállal nyílik meg idén a Zsámbéki Nyári Színház kapuja. Akárcsak tavaly, a fesztivál születésekor, idén is három napon át a hazai könnyűzene meghatározó, emblematikus alternatív előadói lépnek színpadra akusztikus...
 
 
Aranyakkord bodzaszörppel, avagy mindenki örül a rom körül!

Aranyakkord bodzaszörppel, avagy mindenki örül a rom körül!

2022. június 10-12. között ötödik alkalommal telik meg Zsámbék jobbnál jobb zenékkel a Sambucus Zsámbéki Bodzafesztiválon: válogatott koncertek, az idei év toplistásai és délutáni gyerekkoncertek várják a résztvevőket az ingyenes fesztiválon.
 
A részben zsámbéki zenészekből álló Aurevoir

Pünkösdi Fesztivállal nyit idén a Zsámbéki Nyári Színház

A pünkösdi háromnapos esemény csendes sétával indul, amelyet egy nyárindító háromnapos fesztivál követ a legismertebb alternatív zenekarok akusztikus koncertjeivel a Zichy-kastély udvarán, ahol fellép többek között a Platon Karataev, a Lóci játszik, az Aurevoir, Szabó Balázs és...
 
Menjen a tél! Ismét lesz Fékomadta Fesztivál Zsámbékon

Idén felgyújtják a falut! Ismét lesz Fékomadta Fesztivál Zsámbékon

Immáron a megszokott, farsangi időszakban várja a családokat a Fékomadta Fesztivál, amelyet ezelőtt négy évvel zsámbéki hagyományőrzők, helyi művészek és alkotók hívtak életre, hogy betekintést engedjenek a település múltjába, hagyományaiba – megidézve rég elfeledett...
 
Fotó: Gyalog galopp

Középkori punk and roll és boszorkányégetés: Fékomadta fesztivál

Igazi középkori forgatag várja az érdeklődőket Zsámbékon a Fékomadta Fesztiválon, a Zichy-kastély előtti téren, október 16-án 13.00 órától.
 
 
Fotó: Sambucus fesztivál 2019./FB

Mindenki örül a rom körül – Zsámbéki Bodza fesztivál

A tavalyi elmaradt rendezvény után szeptember első hétvégéjén lesz a sorban negyedik SAMBUCUS Zsámbéki Bodzafesztivál, amelynek idén a Fonó lesz a szakmai partnere, s ez a line-upon is érezhető.
 
Vírusok karanténon kívül és bévül

Vírusok karanténon kívül és bévül

Ez annak az előadásnak a címe, amellyel szeptember 26-án a Zsámbéki Nyári Színház elbúcsúzik a nyártól. A színpadon Udvaros Dorottyát, Trill Zsoltot, Czutor Zoltánt és a szerző Lackfi Jánost láthatjátok/hallhatjátok majd, az estet Seres Tamás rendezte.
 
Hobo ma zárja a nyarat

Hobo holnap zárja a nyarat

Legalábbis Zsámbékon – de ahogy a 10 fokos hőmérséklet-csökkenést nézzük, akár mindenhol. Jó hír, hogy jön az indián nyár, nagy kérdés, hogy milyen kellemetlen meglepetéseket tartogat nekünk amúgy vírusügyileg.
 
Egy nem hagyományos színészkoncert

Egy nem hagyományos színészkoncert

A Zsámbéki Nyári Színház előadása az örökzöldek és Kamarás Iván rajongóknak kötelező, a többeknek kiemelten ajánlott.
 
Szombaton boszorkányt égetnek Zsámbékon

Szombaton boszorkányt égetnek Zsámbékon

A Fékomadta Fesztivállal űzik a telet szombaton Zsámbékon – remek zenékkel és helyi ízekkel és rengeteg programmal. Húzzatok bele, kell már ide az a tavasz!!
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek