A Sziget nem mond csütörtököt!

Vagy de: csütörtökön indul az a kétnapos akciójuk, mely során a kedvezményes árak mellé ajándékokat, extra szolgáltatásokat és élményeket is kapnak, akik szeretnének lecsapni a 2022-es bérleteikre.

A Sziget nem mond csütörtököt!
Pet Shop Boysnak volt egy ilyen című albuma 2019-ben...

Van elképzelésed arról, mennyi 17,5 BILLIÓ forint? Na, ennyit szánnak a németek a művészeti élet megsegítésére

Németország kidolgozott egy megdöbbentő összegű, 50 milliárd eurós támogatási csomagot a művészek és a kulturális vállalkozások megsegítésére – állva hagyva a többi országot... A német szövetségi kormány ezzel az átfogó segélycsomaggal kívánja megmenteni az ország...
 
Naptárt elő: 2020. augusztus 5. – Sziget

Naptárt elő: 2020. augusztus 5. – Sziget

A szervezők már javában dolgoznak a jövő évi fesztivál programján. Noha még egyetlen név sincs meg, csak gyűlnek a kívánságok, a jegyértékesítés elindul: a zsákbamacskások bátorságát némi kedvezménnyel honorálják.
 
 
Fotó: falloutboy.com

A Fall Out Boy meglepetés cédét postázott rajongóinak

Az együttes megjelentetett néhány eddig még sosem hallott dalt, amiket eredetileg a MANIA című lemezre írtak, de végül nem fejezték be őket- mindezt a legmenőbb módon, ami csak létezik!
 
Több mint koncert: Republic-karácsony a Barba Negrában

Több mint koncert: Republic-karácsony a Barba Negrában

Idén is egy meglepetésekkel teli koncertet ad a Republic együttes december 23-án a Barba Negra Music Club színpadán. A „Felmelegítlek a szívemmel" névre keresztelt koncerten ajándékot is kap a közönség, illetve a zenekar FB-oldalán meghirdetett „cipősdoboz adományozás" is ezen az...
 
Biztos, hogy ez rock? Így reagálnak a gyerekek, ha Led Zeppelint mutatsz nekik!

Biztos, hogy ez rock? Így reagálnak a gyerekek, ha Led Zeppelint mutatsz nekik!

Akármikor jelentet meg videót a Fine Brothers Entertainment (FBE) a “Gyerekek reakciói” témában, biztosra vehetjük, hogy remekül fogunk szórakozni. Most a Led Zeppelinre került a sor.
 
Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek