Döntött a kormány: indulhatnak az autós koncertek

Nem fogunk belelépni a (Tank)csapdába, tehát pusztán közöljük, hogy a mai kormányinfón elhangzott:"Azonnali hatállyal indulhatnak az autós koncertek". Tehát, ami a pünkösdi hétvége lecsengésével tiltott lett, most kiszabadult a piros körből.

A Tankcsapda nagy visszhangot kiváltott autós koncertje Debrecenben (MTI fotó)
Amit lehet a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Amit szabad a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Két dolgot kell előre tudni a dolog megértéséhez (vagy, ha az nem is megy, akkor a képbe kerüléshez): május 19-én írtuk meg, hogy a Tankcsapda 2 db autós koncertet fog tartani. Tegnap meg azt, hogy a kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását – s ez az...
 
A fotó illusztráció

A kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását

A 444! szúrta ki, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak.
 
 
A fotó illusztráció

Visszatér a 60-as évek hangulata: autós mozi nyílik a pláza tetején

Újra van autósmozi Budapesten! Az utóbbi hónapokban a COVID-19 elleni intézkedések miatt távol kellett tartanunk magunkat a filmszínházaktól, a júniusban nyíló PANAM autósmozinak hála többé nem kell lemondanunk a biztonságos mozizás élményéről.
 
A Tankok turnébusza

A Tankcsapda adja az első két magyar autós koncertet

Arról már mi is beszámoltunk, hogy Dániában volt már ilyen kezdeményezés, de más országokból is olvastunk tudósításokat, emlékeink szerint valamelyik Balti-államból jött a híradás. Most itt az első magyar autós buli, sőt: egyszerre mindjárt kettő!
 
Dániában az autós mozik példájára autós koncerteket tartanak

Dániában az autós mozik példájára autós koncerteket tartanak

Dániában sem lehetségesek a tömegrendezvények, de egy dán város kreatív módon megkerülte az érvényben lévő rendelkezéseket.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek