Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban

A dal a miénk – különleges produkció született meg a Csík zenekar és az LGT zenéjének keveredésével. A lemez és a turné is osztatlan sikert aratott, az év lezárásaként pedig a közreműködők dupla koncertet adtak a Budapest Kongresszusi Központban.

Csíkosított LGT dalok a Kongresszusi Központban
 A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
 
Este koncertet ad az énekes légiutaskísérő

Este koncertet ad az énekes légiutaskísérő

Ma lesz az Aeropark nyárbúcsúztató repülős éjszakája, a látogatókat többek között a történelmi repülőgépek fényárban úszó pilótafülkéi, éjszakai reptérlátogatások, interaktív tematikus séták, mesélő pilóták és légiutas-kísérők várják a Ferihegyi Repülőmúzeumban.
 
 
Fotó: Benkő Dániel/FB

Valentin-napra szervezik Benkő Dániel nyilvános búcsúztatását

Január 31-ig jelentkezhet az, aki valamilyen performansszal szeretné búcsúztatni a zenészt, a helyszín még szervezés alatt, de az biztos, hogy Budapesten lesz és február 14-én.
 
Sose lesz vége? De bizony... Rendhagyó évzáró koncertet ad a Csík zenekar

Borbás Marcsi kétszer is zenére nyújtja a kalácstésztát: dupláz a Csík zenekar

December 28-án rendhagyó óévbúcsúztató koncertre hívta közönségét a Budapesti Kongresszusi Központba a magyar népzenei élet hatalmas szeretettel körbevett szereplője, a Csík Zenekar. A nagy érdeklődésre tekintettel, most egy délutáni előadást is beiktattak, amely délután 3-kor...
 
Utoljára szólal meg teljes felújítása előtt az orgona!

Utoljára szólal meg teljes felújítása előtt az orgona!

A kötetlen hangulatú, különleges estére invitálja a fiatal felnőtteket – és azokat is, akikhez a megszokott templomi orgonaszó nem áll közel – a Jézus Szíve Jezsuita Templom (Mária utca).
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek