Megmenekül a bezárástól a Budapest Jazz Club

Két nappal ezelőtt írtuk meg, hogy "Lelakatolták a Budapest Jazz Klub ajtaját, bezárt a BJC". Erre azért került sor, mert az állami szubvenciós források elapadtak, folyamatosan magánkölcsönök folyósításával tartották fenn a közcélú alapítványt és már nem tudták fizetni a bérleti díjat.

Megmenekül a bezárástól a Budapest Jazz Club
Fotó: BJC

Lelakatolták a Budapest Jazz Klub ajtaját, bezárt a BJC

"A biztató kommenteket és megosztásokat előre is köszönjük, reméljük, hamarosan pozitív fejleményekről számolhatunk be" – írták közleményükben.
 
Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot

Tök jó fej volt a Barba Negra: befogadta az Elefántot

Mint arról mi is beszámoltunk a MONYO Land-nek átmenetileg fel kellett függeszteni a koncertjeit, és bár azóta az ügy nyugvó-, a hely meg újranyitó pontra jutott, néhány zenekarnak ez komoly fejtörést okozott, így volt ezzel az Elefánt is.
 
 
Fotó: MONYO LAND

Mehetnek tovább a koncertek a MONYO LAND színpadán!

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után most végre jó hírrel jelentkeztek FB-oldalukon.
 
Fotó: Monyo Land

A lakók átmenetileg bezáratták Budapest legújabb koncerthelyszínét, a MONYO Land-et

Remek line-uppal, kézműves sörökkel, jól szervezett megközelítéssel és átgondolt szervezéssel rukkolt elő a kőbányai szabadtéri szórakozóhely-sörfőzde. Most kénytelenek 15 napra bezárni.
 
Búcsúajándék a Dürer Kert stábjának

Búcsúajándék a Dürer Kert stábjának

A XVI. Stagediving Fesztiválon, a Dürer kertben rögzített Divided koncert teljes verzióját nézheted meg szombat este. A "Live Modules" online premierje YouTube-on december 12-én 21 órakor kezdődik
 
Bezárják a szórakozóhelyeket, éjfél és hajnal 5 között kijárási korlátozás lesz

Bezárják a szórakozóhelyeket, éjfél és hajnal 5 között kijárási korlátozás lesz

Orbán Viktor a Facebook-oldalán jelentette be a szigorításokat.
 
 
Bár még lennének koncertjei, vírusérintettség miatt ma bezár a Kobuci

Bár még lennének koncertjei, vírusérintettség miatt ma bezár a Kobuci

Az, hogy ez egy fura évad volt, már megírtuk – elég finom megfogalmazása a dolgoknak. Az óbudai szórakozóhelynek még lett volna dolga a zenével ebben a terhelt szezonban: Bagossy Brothers Company, Kontroll csoport, Stereo Swing, Góbé zenekar, de a mai nappal sajnos elköszönnek úgy a...
 
Fotó: mali maeder/Pexels

A szórakozóhelyeknek este 11-kor be kell zárniuk

Ezt a legújabb döntéseket bemutató videójában közölte Orbán Viktor.
 
Ismét bezárnak az éjszakai szórakozóhelyek Barcelonában

Ismét bezárnak az éjszakai szórakozóhelyek Barcelonában

Barcelonában és a vonzáskörzetében található mintegy tucatnyi településen újból korlátozásokat vezetnek be a koronavírus-fertőzések emelkedése miatt – jelentette be a katalán kormány még pénteken Barcelonában.
 
Nem kapott engedélyt a Kertem

Nem kapott engedélyt a Kertem

Most, amikor végre Budapest is kiszabadul félig a bezártságból, mindenki a teraszokon fog ücsörögni – még azok a kocsmák, sörözők is kialakítanak neki helyet, akiknek ilyenjük sosem volt, még csak fizetniük sem kell érte: van rá engedély.
 
Február elsején bezár az Anker’t

Február elsején bezár az Anker’t

Az Index vette észre a hely posztját, amelyben bejelentik, hogy február elsején bezár a Paulay Ede utca 33. alatti szórakozóhely.
 
Fotó: Ellátókert

Basszus! Bezár az Ellátókert????

"Egyszer minden véget ér... ütött az óránk. A város kultikus színhelye, a romkocsmák koronázatlan királya kiszáll" – írták a záróbulit meghirdető eseménynél. 9,5 év után elbúcsúzik a romkocsmanegyedtől a kultikus hely.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek