Koncertekkel és parázson járás: pénteken kezdődik az Őrségi Tökfesztivál

Koncertek és parázson járás: pénteken kezdődik az Őrségi Tökfesztivál

Koncertekkel és egy Guinnes-rekordkísérlettel kezdődik pénteken a 16. Őrségi Tökfesztivál Szalafőn: az arra vállalkozóknak kétszáz métert kell parázson megtenniük...
 
Újpesten Tátraival és Budapest Bárral erősít a Szüreti Mulatság

Újpesten Tátraival és a Budapest Bárral erősít a Borfesztivál

Itt van az ősz, itt van újra, és nem meglepő módon ilyentájt sorban tartják a szürettel és borral kapcsolatos rendezvényeket. Újpesten a zenei kínálatban két húzónév is található: péntek este a Budapest Bár, szombat este pedig a Tátrai Band lép színpadra. A rendezvény ingyenes!
 
 
Pisztráng & Borfesztivál Tapolca

A csermely halkan zúg majd Tapolcán

A Pisztráng & Borfesztivál immáron kilencedik alkalommal várja a látogatókat szeptember utolsó hétvégéjén Tapolcán, a Malom-tó partján. Szeptember 27-29. között lesz minden, mi szemnek, szájnak és fülnek ingere! ;)
 
Fotó: Zamat Fesztivál

Milyen lehet a blues íze? Hobo és Bill a debreceni ZAMAT Fesztiválon

A Debreceni ZAMAT Fesztivál 2019-ben kilencedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban, ahol többek közt a Hooligans, valamint Hobo + Bill kapitány közös koncertje is megtekinthető.
 
Vidéki hagyományok és ízek vására

Struccpörkölt, mézeskalács, Radics Gigi és Vastag Csaba: Vidéki Hagyományok és Ízek Vására

Szeptember 20-21-én a Vajdahunyad várában és környékén rendezik meg a Vidéki Hagyományok és Ízek Vásárát. Ingyenes programokkal, hagyományőrzéssel, vidéki ízekkel, vásári forgataggal és persze koncertekkel várnak minden kedves érdeklődőt, ahol Radics Gigi és Vastag Csaba is...
 
Libafesztivál Kiskunfélegyházán, szilvanapok Szarvason

Libafesztivál Kiskunfélegyházán, szilvanapok Szarvason

Szeptember 6-án és 7-én Kiskunfélegyházán sok lúd disznót győz, a Szarvasi Szilvanapokon pedig a kulináris élményeken túl koncertekkel és gyermekprogramokkal várják a látogatókat szeptember 6-tól 8-ig.
 
 
Szent György-hegy hajnalig  – Szarka Gyula borászként is bemutatkozik

Szent György-hegy hajnalig – Szarka Gyula borászként is bemutatkozik

Június elsején végignézheted a naplementét, bejárhatod a hegyet borospoharakkal a kezedben, felfedezheted a pincéket és a titkos helyszíneket, belehallgathatsz a koncertekbe, ücsöröghetsz az éjféli tábortűznél, belekóstolhatsz a hegy gasztronómiájába, aztán ünnepelheted a...
 
Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Mi a közös Liszt Ferencben és a világhírű ütős formációban?

Ha mélyen áttúrjuk a dolgot, biztosan találnák sokféle megállapítást, most kivételesen arra gondoltunk, hogy Liszttel indul és dobshow-val zárul a Koreai Kulturális Fesztivál.
 
Jön, jön, jön: PirosLábos Fesztivál!

Jön, jön, jön: PirosLábos Fesztivál!

A Szentendrei-sziget legdélebbi csücskében megbújó falucska, Szigetmonostor macskaköves Fő utcája ad otthont a fesztiválnak szeptember 29-én, amelyen a gasztronómiai programok mellett (vö. lábos), koncertek is lesznek, ezekből válogattunk!
 
Fotó: food24.com

Ezt főzte ki Snoop Dogg: a rapper kiadja 50 kedvenc receptjét

Októberben megjelenik az egyik legismertebb amerikai rapper szakácskönyve, amiben Snoop Dogg 50 kedvenc receptjét találjuk majd – adta hírül a NoSAlty.
 
Fotó: Sziget 2017/Cirkusz Sátor

Kiderült, milyen fesztiválra járnak a magyar nők legszívesebben

A magyarok harmada jár fesztiválokra, amelyek közül a könnyűzenei, a gasztronómiai és a városi fesztiválok a legnépszerűbbek – derült ki a Kutatópont Kft. szerdán nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatásából.
 
Fotó: Mai Móni (link a receptnél)

A Budapest Bárnak is lesz egy tál dödölléje

15. alkalommal tartják meg a szeptember 7-én és 8-án a nagykanizsai bor- és dödöllefesztivált.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek