Justin Bieber nem pótolja budapesti lemondott koncertjét sem

Bieber októberben jelentette be, hogy elhalasztja a Justice World Tour összes hátralévő időpontját, amelynek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellépett volna. Az új időponttal kapcsolatban később várható tájékoztatás – kaptuk akkor az infót, mára kiderült: nem lesz új időpont.

Minden koncertjét IS elhalasztja Justin Bieber, Budapestre sem jön
A Limp Bizkit elhalasztja európai turnéját

A Limp Bizkit elhalasztja európai turnéját

Fred Durst egészségi állapota miatt a Limp Bizkit elhalasztja európai turnéját – értesült a BBC.
 
Fotó: Aerosmith

HVG: Visszaesett Steven Tyler, csúszik az Aerosmith turnéja

A lap az együttes közleményére hivatkozik, mely szerint Tyler hosszú ideje dolgozott a józansága megőrzésén, de egy műtét után a fájdalom (illetve annak csillapítása) miatt visszaesett, és önként bevonul egy rehabilitációs intézménybe.
 
 
Céline Dion 2023-ra halasztja idei európai turnéját – megvan az új időpont

Céline Dion 2023-ra halasztja idei európai turnéját – megvan az új időpont

Egészségügyi problémái miatt 2023-ra halasztotta idénre tervezett európai turnéját Céline Dion. A világhírű kanadai énekesnő korábban idén június 27-re bejelentett budapesti koncertjének új időpontja 2023. március 16.
 
2022 őszére halasztották Sting magyarországi koncertjeit (is)

2022 őszére halasztották Sting magyarországi koncertjeit (is)

Sting My Songs turnéjának március 7-21. közötti fellépései 2022 őszére kerülnek át. Ez a halasztás a budapesti és a debreceni fellépést is érinti.
 
 Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

Hans Zimmer koncertje csúszik egy hónapot

A tudjukmi miatt a februárra, illetve a március elejére tervezett Hans Zimmer Live koncertek időpontjai, 2022 áprilisára módosulnak. Budapesten március a 3-ra meghirdetett koncert, április 11-én kerül bemutatásra, és minden országban (beleértve Magyarországot is) minden jegy érvényes...
 
Bonnie Tyler – jövőre vele és veletek ugyanott!

Bonnie Tyler Budapesten: megvan az új koncertidőpont!

Sokan kérdeztétek, mi lesz Bonnie Tyler koncertjével. Ma megérkezett a válasz!
 
 
 Lady Gaga törölte a turnéját

Lady Gaga törölte a turnéját

Az énekesnő 2022-re halasztotta a Chromatica Ball-turnét, hogy megvárja vele, amíg elmúlik a koronavírus-járvány.
 
Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Presser Gábor: Vezér nélkül kell folytassuk a csatát

Harmadszor is halasztani kell Presser Gábor koncertjeit: a tavaly még biztonságosan távoli időpontnak tekintett május helyett 2022 márciusára. Innen nézve persze az is biztonságosnak tűnik, bízzunk abban, hogy most így is lesz.
 
Ma este Mirigy-live: kérdezd Tomit és Petit!

Ma este Mirigy-live: kérdezd Tomit és Petit!

Ma este 19.30-tól egy Facebook Live keretén belül az Irigy Hónaljmirigyről vagy bármiről lehet faggatni a Sipos testvéreket. Egy kérdésre azonban már sajnos tuti van felelet.
 
Reméljük, októberben vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

Reméljük, októberben vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

"A vírushelyzetre való tekintettel, sajnos ismét módosítani kellett a jubileumi koncertünk időpontját, 2021.október 24-re. Reméljük, hogy akkorra már visszatérünk a régi életünkhöz és köreinkben üdvözölhetünk benneteket. Addig is vigyázzatok magatokra!" – írták közösségi...
 
Idén nem lesz Celine Dion-koncert az Arénában

Idén nem lesz Celine Dion-koncert az Arénában

A pandémia, valamint az érvényben lévő rendezvénytartási és utazási korlátozások miatt – Celine Dion legmélyebb sajnálatára – ismételten el kell halasztania a "Courage" európai turnéját.
 
Márciusra halasztották a Grammy-gálát

Márciusra halasztották a megkopott fényű Grammy-gálát

Egyáltalán nem meglepő hír, hogy a január 31-én esedékes díjátadót áttolták március 14-re. Aztán majd meglátjuk, legfeljebb streamelik, ahogy minden mást mostanában.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek