Mozart Planet: Ingyenes koncertsorozatot tart a Concerto Budapest a Balatonnál

A Concerto Budapest zenekar augusztus 11. és 14. között, csütörtöktől vasárnapig nyolc balatoni helyszínen, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonkeresztúron, Balatonszemesen, Hévízen, Keszthelyen, Révfülöpön, valamint Vászolyon ad ingyenes koncertet. A Mozart Planet programjában két zenekari koncert és hat kamarazenei előadás szerepel.

 Mozart Planet: Ingyenes koncertsorozatot indít a Concerto Budapest a Balatonnál
Fotó: Falusi Mariann/FB

Ingyenes nyáresti előadások a Szent István Parkban

Már Fenyő Miklós is megénekelt, hogy "a legszebb pesti nyár" Angyalföldön jár, és a XIII. kerület szereti a zenét. Olyannyira, hogy a nyáron ingyenes esti előadásokat, koncerteket és utcabált is szerveznek majd a környékbeliek örömére.
 
Fotó: BFZ

Öt év után ismét ingyenes koncertet ad a Budapesti Fesztiválzenekar a Hősök terén

A budapesti Hősök terére öt év után visszatérő zenekar Bach igazi nyitánynak való, 4. (D-dúr) zenekari szvitjét követően a kortárs amerikai zeneszerző, Philip Glass 2006-os, Rámakrisna-passió című darabját adja elő június 18-án.
 
 
Fotó: Mónus Márton/MTI

Ingyenes koncertek a Magyar Zene Háza szabadtéri színpadán

A Magyar Zene Háza Szabadtéri színpada feltörekvő, valamint az egyes rétegzenék előadóinak is lehetőséget ad koncertezésre, számos jól ismert zenész és formáció mellett.
 
Fotó: Budapest Brand nZrt

Különleges helyszíneken rendezett ingyenes koncertekkel szülinapozik Budapest

Budapest november 17-én ünnepli megalakulásának 148. évfordulóját. Ebből az alkalomból háromnapos születésnapi eseménysorozatot szerveznek Budapest Bonbon néven.
 
Megnyílik Hókirálynő birodalma: ingyenes koncertekkel (is) vár a Müpa Sátor

Megnyílik Hókirálynő birodalma: ingyenes koncertekkel (is) vár a Müpa Sátor

Épül a város egyik legszebb kilátással bíró jégpályája, hamarosan megnyílik a Müpa Sátor, érkezik a decemberi időszak legkedveltebb Recirquel-előadása, a Kristály, és egy vadonatúj ünnepi produkcióban Szabó T. Anna magával ragadó története is megelevenedik. Idén először...
 
BFZ: ingyenes szezonnyitó koncertre a Tabánban

BFZ: ingyenes szezonnyitó koncert a Tabánban

A Tabánban tartja meg idei szabadtéri koncertjét augusztus 25-én 19 órakor a Budapesti Fesztiválzenekar.
 
 
MTI/Soós Lajos

Győrben ad ingyenes koncertet Plácido Domingo

A spanyol operaénekes az egészségügyi dolgozók tiszteletére lép majd fel augusztus 6-án a Győri Filharmonikusokkal a győri Dunakapu téren. A koncertre a további érdeklődök is regisztrálhatnak majd a hellogyor.hu weboldalon.
 
 Elindult a Zenélő Budapest ingyenes koncertsorozat

350 szabadtéri koncert ingyen: Zenélő Budapest

Mintegy 350 ingyenes koncerttel várja a Zenélő Budapest rendezvénysorozat az érdeklődőket augusztus 31-ig a főváros több szabadtéri helyszínén.
 
A város legnagyobb világzenei fesztiválja (is) kicsit más lesz idén, mint tavaly.

Budapest Ritmo Piknik: 15 ingyenes szabadtéri koncert piacon és placcon

A Budapest Ritmo Piknik az öt éve megszokott Budapest Ritmo járványbarát újragondolása. Október 9–10. között 15 ingyenes szabadtéri koncertet rendeznek – ezúttal nem az Akváriumban, hanem három budapesti köztéren: a Millenáris parkban, a Hunyadi téri piac mellett és a Rákóczi...
 
Fotó: Tooth Gabriella

Egy kis élő zene a Balatonnál és a Dunakanyarban

Bár az augusztus még nem az aktív koncertszezon hónapja, a Budapesti Fesztiválzenekar rendhagyó módon több nyári programmal is készül közönségének Budapesten és vidéken is. Aki a karantén után élőben szeretne találkozni az együttes tagjaival, a Balatonnál vagy éppen a...
 
 Bringa, peca, strand, koncertek –  StÉGSZÍNPAD

Bringa, peca, strand, koncertek – StÉGSZÍNPAD 2020 nyár

A StÉGSZÍNPAD civil együttműködés eredményeként született meg Ráckevén. Felépítettek egy kis színpadot egy halsütöde udvarán, és elkezdtek oda koncerteket szervezni...
 
Szevasz, tavasz, jön a Terasz!

A tavasz jön, a Terasz sajnos nem

A koronavírus megfékezése érdekében bevezetett korlátozások miatt a 2020-as Akvárium Tavasz Terasz elmarad, és nem is kerül más időpontban megrendezésre – közölte ma az Akvárium.
 
A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek