A Nagy Lazítás: nem lesz kötelező az oltási igazolás és a maszkviselés – Angliában

A következő egy hétben megszűnik a koronavírus-járvány megfékezésére korábban elrendelt korlátozások zöme Angliában – jelentette be szerdán Boris Johnson brit miniszterelnök.

Fotó: Evening Standard
Fotó: Pixabay

Tudjuk, mit csináltál a karantén alatt...

2020. emberemlékezet óta a hangszergyártók- és kereskedők legjobb éve volt, amit az előzetes várakozások szerint 2021. még felül is múlhat!
 
Ki készít egy dalhoz két videót?

Ki készít egy dalhoz két videót?

A Chalga. Ugyanis a folk pop-rock zenekar tavaly egy karanténvideót készített a "Jön egy úr" számhoz, most pedig továbbgondolta a koncepciót, és egy új klippel jött ki. A dal a januárban megjelenő harmadik nagylemezük egyik előfutára.
 
 
Az olaszok soha nem fogják elfelejteni a balkonkoncerteket

Az olaszok soha nem fogják elfelejteni az erkélykoncerteket

Olaszország volt az első, amelyet tavaly ilyenkor lezártak Európában. Most az olaszok azt mondják, soha nem fogják elfelejteni a hirtelen, estéről reggelre lezárt városokat, a teljesen üres utcákat és tereket, az utakat eltorlaszoló rendőri ellenőrzőpontokat, a balkonokon tartott közös...
 
Katona Petra elmeséli, milyen volt a Karantén a Karib-tengeren

Katona Petra elmeséli, milyen volt a karantén a Karib-tengeren

Úgy első blikkre az ember azt mondaná, ha választhat Józsefváros és Barbados között, akkor magasan az utóbbi nyer. Aztán, ha belegondol, hogy 2 hónapig egy hajón vesztegelni... – már nem annyira nyerő a dolog.
 
Igyekezz, az égbolt zár...

Igyekezz, az égbolt zár...

A rendhagyó kormányinfón elhangzott: digitális oktatásra állnak át az iskolák, két hétig az üzletek is lehúzzák a rolót.
 
Lehet, hogy soha többet nem lesz karantén Franciaországban

Lehet, hogy soha többet nem lesz karantén Franciaországban

A francia nemzetgyűlés kedden megkezdte az egészségügyi rendkívüli állapot június 1-ig tartó meghosszabbítását engedélyező törvénytervezet vitáját.
 
 
Fotó: Nova Prospect/FB

Mit érez egy zenekar a közönség nélküli koncerten?

Nova Prospect koncertfelvételét közönség bevonása nélkül szeptemberben rögzítették a kecskeméti Hírös Agóra művelődési központban az NkA Hangfoglaló által kiírt pályázat keretein belül.
 
Fotó:qq.com

Keith Richards mesterterve a Rolling Stones 60. évfordulójára: életben maradni

Más helyzetben ezen röhögnénk, most annyira nem megy. Az Origo bukkant egy Keith Richards-interjúra, abban hangzott el ez a mondat.
 
Visszajöhet a karantén?

Visszajöhet a karantén?

A kormány egyes tagjai különböző megszólalásaik alkalmával felvetették, hogy minden olyan intézkedés ismételt bevezetésének a lehetőségét mérlegelik a koronavírus-járvány elleni védekezésben, amellyel tavasszal már éltek.
 
Fotó: Paul McCartney/FB

S akkor Paul McCartney egy erdei kunyhóban tök egyedül kifaragta az új lemezét

Nem is így volt, csak elolvastunk pár szalagcímet, amelyek ugyanezt a hírt harangozták be, és ez az érzésünk támadt tőlük.. A tök egyedül persze igaz, de ezt kiemelni egy 60 éve pályán lévő szupersztár esetében csaknem tiszteletlenség.
 
Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak szexibb hangon énekeltek a karantén alatt

Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak szexibb hangon kezdtek énekelni a karantén idején

A madarak énekhangjai is megváltoztak a világjárvány miatti korlátozások idején – állapította meg egy friss amerikai tanulmány. A tavaszi kijárási korlátozások természetes kísérletként mutatták meg, hogyan reagál az emberi zajokra az állatvilág.
 
Jövő hétfőtől Angliában nem tartózkodhat együtt hatnál több ember

Jövő hétfőtől Angliában nem tartózkodhat együtt hatnál több ember

Hat főben korlátozza a jövő héttől Angliában a brit kormány azoknak a számát, akik épületekben és szabadtéren összegyűlhetnek, miután az utóbbi napokban jelentősen emelkedett az újonnan kimutatott koronavírus-fertőzések száma.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek