Fotó: Korhan Erdol (Pexels)

A világot nem lehet örökre karanténba zárni

Ezt Francesco Vaia olasz orvosprofesszor, a fertőző betegségekre szakosodott római Spallanzani kórház igazgatója mondta a nemzetközi sajtónak, benne az MTI-nek adott közösségi interjúban csütörtökön.
 
Hegyilevegő Online Fesztivál

Hegyilevegő a Bagossy Brothers Company adagolásában

Most már tényleg közeleg az a pillanat, amikor újra testközelből élvezhetjük a koncerteket, de még utoljára bulizzunk együtt május 23-án szombaton az online térben a Bagossy Brothers Company meghívására.
 
 
Fotó: Horváth ádám (Electronic beats)

Keresik a legjobb karanténzenéket

Zenei producerek számára írt ki pályázatot a Telekom Electronic Beats. A budapesti fesztivált is működtető közösség három héten át, június 7-én éjfélig várja azok jelentkezését, akik önkéntes karanténjuk alatt írtak vagy írnak friss zenéket.
 
Fotó: Paddy O Sullivan (Pexels)

Legyenek végre – 500 fő alatti – koncertek!

Civil kezdeményezés indult az 500 fő alatti szabadtéri koncertek megrendezhetőségéért, amihez bárki csatlakozhat. Ha már neked is hiányzik az élőzene, írd alá a petíciót!
 
Fotó? Koncz Zsuzsa/FB

Így telik Koncz Zsuzsa élete a karanténban

Az énekesnő a Hírklikknek adott hosszabb interjút, amelyben többek között arról is szó esett, hogy bírja ezt az egészet.
 
Fotó: Kránicz Richárd

Az általában jó kedvű zenekar most nincs túl rózsás hangulatban

A jelenlegi helyzetben az izoláltság és a hangulatingadozások közepette az alapvetően pozitív hangvételű zenekar egy tőlük szokatlan irányt vett új dalával: a világvégét idézik meg, bár a címéből – Senorita – akár másra is számíthatna az ember...
 
 
Geszti

Rímgyáros a karanténban: Geszti Péter új dallal jelentkezett

Új dallal és a hozzá készült animációs videóval jelentkezett kis hazánk egyik legkedveltebb rímgyárosa, Geszti Péter. Az alkotómunkában mellé szegődött KáTé, azaz Kálmán Tamás, akinek a zenei alapot köszönhetjük.
 
Depresszív zombisereg ellen vicces karanténklippel harcol a LongStoryShort!

Nehéz már újat mutatni karanténvideók műfajában, de nem lehetetlen

Nehéz már újat mutatni karanténos videóknál, de az ifjú titánokból álló hazai LongStoryShort! zenekar tett egy kísérletet arra, hogy megpróbáljon a fásultságból kicsit felrázni minket.
 
Szilárd

Szilárd – Amikor felvették a dalt, még nem sejtették...

A Quimbyből is ismert Szilárd tavaly tért vissza szólóprodukciójával a színpadokra Galambos Dorina és Kiss Flóra társaságában, de gyakori vendégük Schoblocher Barbi is. A Mondd vagy súgd című dal a szeptember 18-án érkező, Ego tréning című EP-n kap helyet, de a formáció őszig...
 
Online Európa-nap

Online Európa-nap – reggeli tornával és Caramel-koncerttel

Idén is lesz Európa-Nap. Igaz, csak online formában, viszont a menüben koncertezőként megjelent Szalóki Ági és Caramel neve. Mondjuk arra nem tértek ki, hogy streamelt vagy korábban rögzített verzióról van szó.
 
Baráti karanténbulinak indult, bazinagy nemzetközi zenelánc lett belőle – világsztárokkal

Baráti karanténbulinak indult, bazinagy nemzetközi projekt lett belőle – világsztárokkal

Az úgy kezdődött, hogy a Los Angelesben élő Czomba Imre felhívta pár barátját, lenne-e kedvük egy otthonról felvett közös dalban részt venni. A listája azonban pillanatok alatt teleszaladt olyan sztárokkal, mint Michael O'Neill (Barbra Streisand Band, George Benson), Alphonso Johnson...
 
Szintet lépett a karanténvideó

Szintet lépett a karanténvideó

Óriási szerencse, hogy a karantén nem vette el a zenészek kedvét az alkotómunkától. Újdonságaink közt szerepel hagyományos karanténvideó, de annak továbbfejlesztett, már-már karaoke-jellegű verziója is!
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek