Ukk&Roll 2020 Karanténzáró Rock Piknik

Ukk&Roll: fesztivál helyett karanténzáró rockpiknik

Bár a júniusra tervezett Ukk&Roll fesztivált szintén törölni kellett a naptárból, a szervezők amolyan "csakazértis" alapon összeraktak egy 3 napos ingyenes rendezvényt nektek!
 
S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

London, Cornwall és Los Angeles – Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert. Ők vették fel a Queen szerintünk legtöbbet "alkalmazott" dalának karanténverzióját.
 
 
Magyarországon augusztus 15-éig 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet tartani!

Magyarországon augusztus 15-éig 500 főnél nagyobb rendezvényt nem lehet megtartani!

Ezt Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter közölte a mai kormányinfón.
 
Ftó: Boban Markovic Orkestar

Hogy csinálj új számot egy 12+5 fős zenekarral? Boban Markovicék megmutatják!

A világ körüli lemezbemutató turnéjuk újévkor kezdődött Ausztráliában, februárban még eljutottak pár országba, márciusban azonban hirtelen otthon ragadtak a művészek, és most már úgy tűnik, nem is tudják befejezni a megkezdett egyéves turnét. Ebből a kilátástalannak tűnő...
 
Copy Con

Copy Con megtalálta a piaci rést: dalházhozszállítást vállal!

Szeretnél egy dalt írni kedvesednek, de nincs hozzá tehetséged? Kéne egy dal szülinapra, esküvőre – vagy csak úgy? Semmi gond, Copy Con a te embered! Csak néhány személyes infó, és pár nap múlva már meg is hallgatható a valóban személyre szabott szerzemény!
 
Írjatok dalt közösen a Brains zenekarral

Legyen újra nyár? Írjatok dalt közösen a Brains zenekarral!

Érzed magadban a tehetséget egy ütős dalszöveg megalkotásához? Ha igen, ne habozz! Csatlakozz azonnal a Brains felhívásához, aminek a vége természetesen jótékonykodáshoz vezet. Vasárnap estig még van időd.
 
 
Fotó: csepel.hu

Vastag Csaba Csepelen adott koncertet. Hármat is...

Mindenki a saját szakmájához és tudásához mérten igyekszik segíteni embertársain ebben a idegőrlő időszakban. Vastag Csaba például minikoncertet adott három csepeli idősotthon lakóinak. Persze, csak tisztes távolságból. :)
 
Brutál mennyiségű sztár a Foo Fighters dalában

Brutál mennyiségű sztár a Foo Fighters dalában

A BBC Radio 1 összegyűjtötte a világ jelenleg legfelkapottabb sztárjait, hogy közreműködésükkel elkészítse a Foo Fighters Times Like These című dalának karanténos verzióját. A bevételeket természetesen jótékony célra fordítják majd.
 
Fotó: Dirty Sleepers/FB

A Dirty Slippers dobosa betegápoló a békéscsabai kórházban

A "Maradj otthon, nincs más dolgod" című vidám karanténdallal és a Karantén Sessions EP című akusztikus lemezzel jelentkezett a gyulai Dirty Slippers. Vizet prédikálnak – bort isznak, mert nem a kanapén ücsörögve töltik a karanténidőt... De ez maximálisan elnézhető nekik.
 
Fotó: mandiner.hu

Alapi a kanapén – az Edda gitárosa ismert rockslágereket dolgoz fel

Mi is unjuk, ők is unják, mindenki unja. Egyetlen szó: karantén. Ki-ki a maga módján próbálja hasznosan tölteni a hirtelen ránk szakadt rengeteg szabadidőt. Most épp az Edda gitárosa, Alapi István vágott bele egy közösködős projektbe.
 
Fotó: Ganxsta Zolee és a Kartel/FB

Ganxsta Zolee riksáról bluest énekel akusztikusan – ez ma délután lesz!

Azt már mi is megírtuk, hogy az önkormányzat szervezésében rendhagyó koncerteket tartanak csütörtökönként 15 és 19 óra között Ferencvárosban.
 
Paks, ahol a zenészeknek is jár taps

Paks, ahol a zenészeknek is jár taps

Pakson hetente két-három alkalommal lakótelepeken adnak koncertet helyi és környékbeli előadók: a Tömbbelső-koncertek hétről hétre elnevezésű sorozat produkciói között a népzene, a könnyűzenei műfajok, dzsessz, rézfúvós zene egyaránt megtalálható.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek