Két nagyszínpad és Zenélő Busz is lesz az idei Művészetek Völgye fesztiválon

A 33. Művészetek Völgye ezen a nyáron is több mint kétezer programmal várja a fesztiválozókat július 19. és 28. között Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja most újabb fellépőket tett közzé.

Azt nem tudjuk, hogy pont ez a jármű lesz-e, de azt ifjabbak kedvéért: ilyen a 311-es (Közlekedési Múzeum)
Szerezz zenét némafilmhez!

Szerezz zenét némafilmhez!

Minden évben hírt adunk erről a pályázatról – szerintünk nagyon jó kezdeményezés: egyrészt betekintést enged a filmkészítés kezdeteibe, másrészt inspirációt nyújt a zeneszerzők számára – s nem utolsó sorban különleges élmény a közönség számára is.
 
Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

Zorán, Presser Gábor, Kern András, Bródy János, Budapest Bár – újabb fellépőket jelentett be a Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye Fesztivál idén július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, ahol a most bejelentett előadókon túl már biztosan velünk lesz még a Panoráma Színpadon fellépő 30Y, a Bëlga, Beton.Hofi, az Elefánt, a Parno Graszt, a Platon...
 
 
Fotó: MTI

A mohácsi busójárás lenyomta a Coldplayt és a Szigetet is

Összeszedték 2024 legnépszerűbb hazai eseményeit, vagyis azokat a rendezvényeket, amelyek idén a legtöbb embert mozgatják meg és a legtöbb turistát vonzzák majd Magyarországon, Magyarországra.
 
Fotó: Dohi Gabriella

Megvannak a Művészetek Völgye 2024 első fellépői

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja jövőre – immáron 33. alkalommal – július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. 
 
Jótékonysági koncerttel (is) ünneplik a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál 25. születésnapját

Jótékonysági koncerttel (is) ünneplik a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál 25. születésnapját

Pesthidegkúton az év legnagyobb, idén öt naposra bővült, jubileumi programja 2023. augusztus 23-27. között lesz, és a műfajok sokszínűségét vonultatják fel – kiváló közreműködőkkel.
 
Fotó: Campus Fesztivál

Erősen indult a Művészetek Völgye – a hétvégén még belehúznak, a Nagyerdőben pedig 118 ezren buliztak

Erősen indult a Művészetek Völgye Fesztivál, ahol több helyszínre is kikerülhetett a megtelt tábla: megtelt a nézőtér Zorán csillagfényes koncertjén a Cirque du Tókertben, a Bohemian Betyars, az Elefánt és a 30Y a Panoráma Színpadon, a Besh O Drom a Világzene Udvarban, valamint a...
 
 
Fotó: Sípos József

Pénteken elrajtol a 32. Művészetek Völgye Fesztivál

A július 21-30. között Kapolcsot, Vigántpetendet és Taliándörögdöt fenekestül felforgató 10 napos fesztivál tíz napon át összesen 2200 programmal, koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi programokkal, jógával, workshopokkal és biciklitúrával is várja a közönséget.
 
Kicsi a sziget, DENAGYVILÁG – Szigetmonostoron összművészeti fesztivál indul közösségi összefogásból

Kicsi a sziget, DENAGYVILÁG – pénteken elrajtol az összművészeti fesztivál Szigetmonostoron

A Szentendrei-sziget legdélibb települése a 3000 lelket számláló Szigetmonostor. Néhány bátor helyi fiatal anyagi javak nélkül, összefogásból, közösségi alapon most megálmodta – és meg is valósítja a Denagyvilág Fesztivált.
 
Póka Egonról nevezték el a Kőbánya Udvart – 10 program a 10 napon át tartó Művészetek Völgye kínálatából

Póka Egonról nevezték el a Kőbánya Udvart – 10 program a 10 napon át tartó Művészetek Völgye kínálatából

Teljes a 32. Művészetek Völgye programja, az ország leghosszabb összművészeti fesztiválján kétezernél is több lehetőség közül válogathatnak a látogatók: új és megújult zenei helyszínek, még több színház és gyerekprogram, irodalom és kiállítás tölti meg élettel július 21....
 
Fotó: Eichner Hanna

Mackó úr kalandjai: szerezz zenét némafilmhez!

A régi mozik hangulatát idézi meg a Némafilmhez filmzenét! pályázat, ahol a filmvetítést élő zene kíséri. A 2023-ban már negyedik alkalommal meghirdetett pályázat arra invitálja a zeneszerzőket, hogy engedjék el a fantáziájukat és régi magyar némafilmekhez alkossanak kísérő zenét.
 
Fotó: Fekete Tibor Kristóf

Innen jó lesz a panoráma: kész a nagyszínpad programja a Művészetek Völgyében

Teljes a Panoráma Színpad programja és még három tucat előadót jelentett be a Művészetek Völgye, amely idén július 21. és 30. között várja a fesztiválozókat Kapolcsra, Vigántpetendre és Taliándörögdre.
 
Fotó az előző buliról /Tecno Art

A Techno Art nem egy sima techno buli

A rendezvénysorozat célja – a bulizáson kívül – az, hogy a magyar techno-szerető közönséggel megismertessék a magyar underground művészetet is. December 16-án az Arzenálban várják a művészetre éhezőket a legjobb dj-k és alkotók.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek