I'll Remember You: 88 éves lenne a Király – a Magyar Elvis Klub is megemlékezik róla

Ha a popzenének külön időszámítása lenne, minden bizonnyal Elvis Presley születési dátuma lenne az origó. Bono, a U2 frontembere frappáns megfogalmazása szerint "Elvis volt a popzene ősrobbanása", John Lennon pedig csak annyit mondott nemes egyszerűséggel: "Elvis előtt nem volt semmi"...

I'll Remember You: 88 éves lenne a Király – a Magyar Elvis Klub is ünnepel
Az égi zenekar tiszteletére énekelnek a földi halandók az Arénában

Az égi zenekar tiszteletére szervezett koncertet átrakták májusra

Magyar zenészek egy rendhagyó előadással emlékeznek azokra a legendás előadókra, akik az utóbbi évtizedekben távoztak el, és már csak az égiek színpadán zenélnek.
 
Fotó: Pexels

Gyertyafényes megemlékezésre várja a 45 éve elhunyt Király rajongóit a Magyar Elvis Klub

Augusztus 16-án már 45 éve, hogy Elvis Presley zenei tehetségét, magával ragadó lényét csak felvételein tapasztalhatjuk meg. Ezalatt az időszak alatt végérvényesen kulturális ikonná vált: hatása folyamatos a zenészek újabb generációira, sokféle műfajban alkotott dalait nemzedékek...
 
 
Fotó: Magyar Elvis Klub

A Királyra emlékeznek – még mindig az a kérdés, lesz-e szobra az Elvis parkban?

Budapesten az Elvis Presley park létrejötte, 2011 óta szervez a Magyar Elvis Klub gyertyafényes megemlékezést augusztus 16-án. Az eseményen mécseseket gyújtanak, virágokat helyeznek el, Elvis dalait hallgatják és éneklik közösen, profi zenészek és énekesek közreműködésével.
 
Kihunyt csillaggyár – Az Akváriumnál búcsúzhattok el Siklósi Örstől

Kihunyt csillaggyár – Az Akváriumnál búcsúzhattok el Siklósi Örstől

Az AWS zenekar közleménye szerint egy hétig lesz lehetőségetek erre az Akvárium lépcsősorának alján.
 
Fotó: Sárvári Televízió

Sitkén is megemlékeznek Balázs Fecóról

Az Origo értesülése szerint december 11-én mondanak a zenészért szabadtéri gyászmisét annál a sitkei kápolnánál, amelyért Balázs Fecó rengeteget tett életében.
 
A The Bits már többször is játszott a liverpooli Cavern Club színpadán, azon a legendás színpadon, ahol a Beatles is majd' 300 alkalommal lépett fel a 60-as évek elején

Petruska és a The Bits képviseli Magyarországot a világméretű John Lennon megemlékezésen

2020. október 9-én lenne 80 éves a 20. század egyik legmeghatározóbb zenésze, erre emlékeznek egy több mint 3 órás virtuális rendezvényen a világ minden tájáról érkező előadók és rajongók – írja a Vaskarika.
 
 
Elvis

Gyertyás megemlékezés lesz az Elvis parkban

A Magyar Elvis Klub 10. alkalommal szervez gyertyafényes megemlékezést a budapesti Elvis Presley parkban.
 
Fotó: Magyar Elvis Klub

Gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban

Augusztus 16-án már a 9. gyertyafényes megemlékezés lesz az Elvis parkban a Magyar Elvis Klub szervezésében.
 
Fotó: Nyugat.hu

Somló Tamásra emlékezünk

Ma három éve, hogy az utolsó erejét összeszedve még megpuszilta Gyöngyvér kezét, aztán a gyötrelmes évek után örökre elaludt – az Újságmúzeum megemlékezését közöljük.
 
Ma van a Király születésnapja – Elvis on Board!

Ma van a Király születésnapja – Elvis on Board!

A Magyar Elvis Klub idén idén különleges helyszínt választott a hagyományos születésnapi Elvis-bulijához: a Király ezúttal hajóval érkezik közénk.
 
Fotó: drewangerer.com

Megemlékeztek a tavalyi Los Angeles-i szabadtéri koncerten történt tömegmészárlás áldozatairól

2017. október 1-jén a 64 éves Stephen Paddock egy szálloda 32. emeletéről tüzet nyitott egy szabadtéri country-koncert mintegy 22 ezer fős közönségére. A tragédiának 58 halálos áldozata és több mint 500 sebesültje volt.
 
Gyertyafényes emlékezés Elvisre

Gyertyafényes emlékezés Elvisre

Immáron nyolcadik alkalommal szervez a Magyar Elvis Klub gyertyafényes megemlékezést augusztus 16-án, Elvis halálának 41. évfordulóján, a budapesti Elvis Presley parkban
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek