Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.

Fotó: Balaton Sound
Nyár a Mézesvölgyben és a Margitszigeten

Nyár a Mézesvölgyben koncertekkel

Három nagykoncerttel – és hét színház előadásaival – várják az érdeklődőket a Mézesvölgyi Nyár összművészeti fesztiválon június 22. és augusztus 31. között Veresegyházon. A Margitszigeti Szabadtéri Színház pedig május 19-én, a Mária evangéliuma rockoperával indítja...
 
Így :) Fotó: Blahalouisiana/FB

Hogy néz ki egy popzenész nyara?

Képzeletbeli mikrofonunkat a Blahalouisiana-tagok felé fordítottuk a fenti kérdéssel – ők meg evvel a dalban feleltek rá...
 
 
Ha VIP-es vagy, ezt itt egyszer mind a tiéd lesz

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...
 
Fotó: BAlaton Sound

Óriási partifolyam a tóparton: Balaton Sound 2024

Az eddig ismert nemzetközi zenei felhozatalból után most abból kapunk ízelítőt, hogy a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba.
 
Fotó: Balaton Sound

Még 30 név került fel a Balaton Sound fellépőlistájára

Erősödik az underground vonal a Soundon és újításokra számíthatunk az idei beach fesztiválon. Idén a a megszokottnál később – az érettségi és vizsgaidőszak után –, július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Fotó: Marshmello/FB

Marshmello, Lost Frequencies, Timmy Trumpet és más világsztárok a 2024-es Balaton Soundon

Továbbá Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján.
 
 
A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

2024-ben az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Balaton Sound: július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Vasárnap este Magashegyi!

Az Óbudai Kézműves Sörfesztivál koncertjei

Lassan vége lesz az Óbudai Nyárnak is – a záróeseményen sörrel lehet leöblíteni a vakáció vége okozta nagy-nagy szomorúságot, mindebben a koncertek is nagy segítségünkre lesznek.
 
Síppal, dobbal, nádi hegedűvel - Sikerrel zárult az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája

Síppal, dobbal, nádi hegedűvel - Sikerrel zárult az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája

A Zenés esték a Nagyerdőn hangversenysorozat Szaxofon és Hegedű, illetve Ütőhangszeres Gálája idén is nagy sikert aratott a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának Liszt termében. A 22. Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiájának keretében tartott koncertsorozat ebben az évben...
 
Fotó: Sípos József

Pénteken elrajtol a 32. Művészetek Völgye Fesztivál

A július 21-30. között Kapolcsot, Vigántpetendet és Taliándörögdöt fenekestül felforgató 10 napos fesztivál tíz napon át összesen 2200 programmal, koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi programokkal, jógával, workshopokkal és biciklitúrával is várja a közönséget.
 
 KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.
 
A Carson Coma és a Neoton família is koncertet ad az Óbudai Nyár nyitóhétvégéjén

A Carson Coma és a Neoton família is koncertet ad az Óbudai Nyár nyitóhétvégéjén

A rendezvénysorozat több helyszínen is folyik majd, a Fő téri nagyszínpadon kívül a Luppa Beachen, az Esernyősben, az aquincumi romkertben, a Római-parton és többek között a békásmegyeri piacon is. A rendezvények ingyenesek.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek