Fotó? Óbudai Társaskör/FB

Jöjjön ki Óbudára – 14 szabadtéri programmal indul újra az Óbudai Társaskör

Míg a fiatalabb generációt és a könnyűzene kedvelőit a Kobuci kert invitálja Óbudára, nem messze tőle az Óbudai Társaskör várta eddig a komoly zene kedvelőit – most egyfajta műfaji nyitottsággal és kiegészítő névvel (Kiskorona7.) vágnak neki a szezonnak: az Óbudai Nyár...
 
Fotó: Apacuka zenekar

Most már hivatalos: 18 év alattiak is részt vehetnek a zenés, táncos rendezvényeken

Június 14-étől már falunapot is lehet tartani, és a koronavírus ellen védett ember felügyelete alatt 18 év alattiak is részt vehetnek a zenés, táncos rendezvényeken – megírta a Magyar Közlöny.
 
 
Fotó: Budapest Bár

Kiszabadul a zene a fogságból: 29. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

Július 1-29-ig 8 koncert, 8 lélekerősítő szabadtéri esemény – megnyitja kapuit a 29. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál, ahol a szimfonikus zenekarok mellett olyan további kiváló produkciók lesznek a színpadon, mint a 100 Tagú Cigányzenekar, Illényi Katica és a Sárik Péter Trió,...
 
A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

Elindul a szezon a Plázson, ahol Június 5-én a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.
 
A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

Live dj szettek, homokos part, hívogató víz és kényelmes napágyak várnak mindenkit május 22-től a Siófoki Nagystrandon.
 
Fotó: Kolorádó fesztivál

Külföldi fellépőket jelentett be a Kolorádó fesztivál

Akkor, amikor sorra mondják le a fesztiválokat, óriási hír ez. Két évvel ezelőtt még nem volt mindennek akkorra jelentősége, mint most. Azt már közöltük, hogy a két megadott időpont közül az augusztusit választotta a fesztivál.
 
 
A Plázs Siófok úgy készül, hogy a nyár már a szabadságról szól

A Plázs Siófok úgy készül, hogy a nyár már a szabadságról szól

„A vírus szinte teljesen átírta az életünket, de bízunk benne, hogy feledtetve a nyomasztó bezártságot, a nyár már a szabadságról fog szólni" – mondta Barna György, a Plázs főszervezője, hozzátéve, hogy igyekeznek idén is mindenre felkészülni és többféle forgatókönyvvel...
 
A Kolorádó fesztiváé elengedte a júniusi dátumot

A Kolorádó fesztivál elengedte a júniusi dátumot

Januárban, amikor megjelölték a két dátumot, azt írták, ők sem tudják, hogy alakul a járványhelyzet, pontosan milyen hatása lesz a szervezésre, programokra, külföldi fellépők beutaztatására. Valójában most sem vagyunk közelebb tudásban, de biztonságosabbnak tűnik az augusztus eleje.
 
 Luca Nardone fotója a Pexels oldaláról

A nyarat is maszkban kell végigcsinálnunk?

Falus Ferenc korábbi tiszti főorvos szerint nyáron még nem szabadna megtartani a tömegrendezvényeket. A szakember az ATV-nek nyilatkozott, amit a HVG szemlézett.
 
Fotó: Hellfest

Láttál már metálost ülve fesztiválozni? A Hellfest sem tudja elképzelni...

Tegnap számoltunk be arról, hogy a francia kormány közlése szerint megtarthatók a nyári fesztiválok Franciaországban – de a koronavírus-járvány miatt koncertenként maximum ötezer fős, ülő közönség előtt, távolságtartással.
 
Fotó: Vieilles Charrues

Megtarthatják a nyári fesztiválokat a franciák, de le kell ülni hozzá

Megtarthatók a nyári fesztiválok Franciaországban, de a koronavírus-járvány miatt koncertenként maximum ötezer fős, ülő közönség előtt – jelentette be csütörtökön a francia kulturális miniszter, miután egyeztetett a szakma képviselőivel. A 24.hu számolt be minderről.
 
Fotó: Kolorádó Fesztivál

A Kolorádó fesztivál is két dátummal tervez

Noha még annyira sem biztos a helyzet, mint amilyennek a nyár elején hittük (nem volt az), egyre-másra érkeznek a hírek a fesztiválok háza tájáról. Úgy tűnik, a gyakorlat az lesz, hogy a júniusi fesztiválok bebiztosítanak maguknak egy nyár végi időpontot is, minden eshetőséggel...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek