Travis Barker spéci koncerttel készül Halloweenra

Travis Barker bejelentette, hogy speciális online koncerttel készül idén Halloweenra. Rengeteg sztárvendéggel érkezik a „House of Horrors” livestream.

Travis Barker spéci online koncerttel készül Halloweenra
Fotó:  Anastasia Kolchina (Pexels)

Nem jött be a zenészeknek az online koncertezés

A ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért ősz végén adja ki a Zeneipari Jelentést. Ennek most részét képezi egy olyan felmérés, amely a zenészek helyzetét vizsgálta a koronavírus idején.
 
Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül – a Coldplay is fellép a Glastonbury-online bulin

Olyan lesz, mint a fesztivál, csak közönség nélkül – a Coldplay is fellép a Glastonbury-online bulin

Lövésünk sincs, lázba hoz-e egyáltalán még valakit egy streamelt fesztivál híre... Mindenesetre olyan nevekkel próbálunk némi érdeklődést kiváltani, mint a Coldplay, Damon Albarn, Jorja Smith, Kano, Haim és Wolf Alice.
 
 
Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

A hatszámos Ego tréning EP mindegyik dalához külön videóval készül Balanyi Szilárd. Itt az újabb vizuál – plusz március 27-én online koncertet adnak is ad Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió címen.
 
Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Akarsz-e játszani? Ingyenes online Kosztolányi-estet tart a Kaláka

Élő online Kosztolányi-estet tart a Kaláka együttes március 27-én szombaton este a Marczibányi Téri Művelődési Központ közösségi oldalán. Az esemény megtekintése ingyenes.
 
Köszi, Bandi, megnézzük majd felvételről!

Köszi, Bandi, megnézzük majd felvételről!

Pár perces technikai szünetnek indult, majd Lovasi András szavaival élve "megbicsaklott" a TRIP hajóról streamelt, Kispál Andrással felturbózott koncertje. A közvetítés technikai háttere gyak. összeomlott, de igazából nem is ez a hír, hanem az, ahogy a fizető közönség reagált. Van...
 
Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.
 
 
Totál kivagy már bulik nélkül?

Totál kivagy már bulik nélkül?

Ezt akár kérdezhetnénk mi is, ezúttal azonban Schrott Peti érdeklődik az állapototok felől, aki a #szeresdazenet kampány részeként fizetős online koncertekkel igyekszik enyhíteni a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott zenekarokat.
 
 Karolina Grabowska fotója a Pexels oldaláról

Ingyenes koncertközvetítésekkel búcsúztatja az óévet a BMC

Ma még a Szent Efrém Férfikar, majd a Modern Art Orchestra és az új lemezzel jelentkező Kéknyúl műsora érhető el a BMC közösségi oldalán.
 
Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik

Lovasi és Kispál újra együtt

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.
 
Fotó: Mmamt/FB

Okos (utálsz, szeretsz), hülye – vasárnap este egyedi koncert lesz!

Megjelent Egyedi Péter MMAMT (Mindenkinek megvan a maga története) nevű szólóprojektjének új dala, az "Okos, hülye". A szám annak a februárban megjelenő lemeznek a része, amelynek befejezéséhez online koncerttel kalapozik az előadó.
 
Fotó:Erdélyi Gábor

Karácsony és/vagy szilveszter a Budapest Bárral a nappalidban?

A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor is koncertet ad – a hagyományos eseményekre ezúttal nem hagyományos módon, online kerítenek sort.
 
Kaiser Chiefs élő kanapékoncert Londonból

Nem kacsa: Kaiser Chiefs élő kanapékoncert egyenesen Londonból

A Kaiser Chiefs egy különleges virtuális koncertre készül az O2 Academy Brixtonban. Mint ahogy sok más zenekar, ők sem tudták nyáron turnéra vinni – Duck című – új albumukat, most azoknak is ajánlják, akiknek az év elején sikerült elkapni valamelyik koncertjüket, és azoknak is,...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek