Retró fesztivál lesz a Tabánban

A gusztushuszadiki ünnepségsorozat rárepül a Tabán rockhagyományaira: az augusztus 18-án fellépő zenekarok a pályájuk kezdete óta töretlen népszerűségnek örvendenek és többen közülük rendszeres szereplői voltak a legendás "Tabánnak".

Retró fesztivál lesz a Tabánban
Koncepciót váltott a kaukázussal a Road Movie

Koncepciót váltott a Kaukázussal a Road Movie

Azt gondoltuk, az LGT-klippel csak kivételt tett a Road Movie-sorozat, és a hagyományaihoz híven úgy folytatja a megkezdett utat, amelyen az egyes zenekarok a szűkebb pátriájukat mutatják meg egy-egy dallal, de úgy tűnik, vagy a helyek fogytak el (biztosan nem), vagy valami újra vágytak,...
 
20 előadóval vették fel a Road Movie- LGT-s epizódját

20 előadóval vették fel a Road Movie- LGT-s epizódját

Presser Gábor, Karácsony János és Solti János mellett összesen közel húsz művész, többek között Rúzsa Magdi, Sena, Lábas Viki, Kiss Tibi, Zorán, Járai Márk és Bagossy Norbi vett részt az LGT: Miénk itt a tér című dalának 2021-es feldolgozásában.
 
 
Őrség, Vadása-tó, dombok, vizek, erdők: ez a Road Movie-sorozat tizenötödik dala

Őrség, Vadása-tó, dombok, vizek, erdők: ez a Road Movie-sorozat tizenötödik dala

A Road Movie videoklip-sorozat legújabb klipjében a Soulwave zenekar visz minket haza a hegyháti dombok közé, ahol felnőttek, és ahova mindig hazatérnek. A Sorstalan a Road Movie-sorozat tizenötödik dala.
 
Fotó: Road Movie,

Emlékszem... – Siklósi Örs hazatért

Az AWS frontembere fél éve nincs köztünk, de a hangjával most visszatért. Az AWS legújabb számát Örs még életében felénekelte. A dallal debütál a Road Movie tizennegyedik klipje is: az Emlékszem videójában Örs hazatalál – ha csak jelképesen is a Zsámbéki-medencébe, ahova...
 
Siklósi Örs hangja újra hallható az AWS Road Movie-klipjében

Siklósi Örs hangja újra hallható az AWS új klipjében

A zenekar a FB-on tudatta, hogy elkészült a saját Road Movie-videójuk – Örs nélkül, de Örssel: három olyan dal van, amit a fiatalon elhunyt zenész egészében felénekelt, és ezek közül ez lesz az első, amit megoszthatnak a közönségükkel.
 
A Road Movie Budapestre ért: Ivan & The Parazol – Mást vártam

A Road Movie Budapestre ért: Ivan & The Parazol – Mást vártam

Budapestet mutatja be a a 11. Road Movie film, amelynek az Ivan & The Parazol Mást vártam című száma adja a zenei alapot.
 
 
 Rúzsa Magdi, Tankcsapda, Bagossy Brothers Company: megjelent a Road Movie album

Rúzsa Magdi, Tankcsapda, Bagossy Brothers Company: megjelent a Road Movie album

A 2019 nyarától mostanáig terjedő időszakban tíz népszerű hazai zenekar és zenész mutatja be nekünk azokat a tájakat, melyekhez a legjobban kötődnek vagy valamiért fontosnak tartanak. Eddig csak klipeken keresztül meséltek, most mindez papíralapon is megvalósul.
 
A Road Movie-projekt elért a Tankcsapdához

A Road Movie-projekt elért a Tankcsapdához

A Road Movie tizedik része Debrecent mutatja be a Tankcsapda dalán keresztül.
 
Gyermekkor, szegénység, no filter – Horváth Tamás hazaviszTolnába

Gyermekkor, szegénység, no filter – Horváth Tamás hazaviszTolnába

A Road Movie kilencedik részében Tolna felé visz az utunk Horváth Tamás énekessel, felidézni a nagy szegénységben eltöltött, mégis szép emlékekkel teli gyerekkort.
 
A Road zenekar tagjai tényleg egy mátrai faluban élnek!

A Road zenekar tagjai tényleg egy mátrai faluban élnek!

A Road Movie klipsorozat legújabb, nyolcadik része a Road zenekar tagjait követi a Mátrában. Csörögnek-morognak, mint a Vidróczki híres nyája :)
 
Fotó: Ocho Macho/FB

Apa itt nőtt fel: az Ocho Macho megcsinálta a saját Road Movie-ját

Személyes kiadvánnyal jelentkezett az Ocho Macho, legújabb felvétele, az „Ahonnan én jövök" egyfajta Road Movie, bár nem a projekt keretei között jött létre.
 
Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

"Ennél azért jobb hazugságot érdemeltünk volna" – mondta a Blikknek a zenész.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek