Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

"Ennél azért jobb hazugságot érdemeltünk volna" – mondta a Blikknek a zenész.
 
A város felett éppen Barbara lebeg

A város felett éppen Barbara lebeg

Sokáig nem értettük, hogy kerül egy német nyelvű betét a Napoleon Boulevard Júlia nem akar a földön járni című számának végére, de Vincze Lilla nagyon tudja lökni azokat kemény német szavakat. S mint azóta kiderült, ez a keménység volt a cél, és valljuk be: elérte. Nem...
 
 
Indul a Road Movie a Bagossy Brothers Company-val és Tillával

Indul a Road Movie extrája a Bagossy Brothers Company-val és Tillával

A "ROAD MOVIE GUIDE Tillával" a Maradj Otthon! Fesztivál Facebook oldalán április 5-én 18 órakor a Bagossy Brothers Company-val indul és öt héten át vasárnaponként jelentkezik majd.
 
Fotó: YouTube

Ákos és Rúzsa Magdi nyitja a VOLTot

Június 30-án a Telekom VOLT Fesztivál 0. napján ezúttal a Road Movie kapja a főszerepet, a színpadon kora délutántól a Road Movie kötődésű hazai kedvencek lépnek majd színpadra.
 
Hány Kelemen van Kabátban? Egy van!

Hány Kelemen van Kabátban? Egy Van!

Március 6-án az Akvárium klubban mutatja be új, EGY VAN című lemezét a Kelemen Kabátban.
 
Árpa Attila készítette a Bagossy Brothers Road Movie-ját

Árpa Attila készítette a Bagossy Brothers Road Movie-ját

Augusztusi indulása óta immáron negyedik alkalommal jelentkezik a Road Movie, a legnépszerűbb hazai előadók utazó mozija, amely hazánk ismert, vagy éppen eldugott kincseit mutatja be. A Balaton, Kishegyes és a Mecsek után a Bagossy Brothers Company-val Erdélybe utazunk. A Visszajövök...
 
 
Bérczesi Robi és a Road Movie

Heti termés: mindenféle SZ-betűs himnuszok magyar előadóktól

Szakítás, szabadság, szerelem – csupa SZ-betűs szó, ráadásul nem mondhatjuk, hogy ritkán fordulnak elő a dalokban... Az alábbi egy ígéretes zenei kísérlet arra, hogy lehet ismételten megtölteni ezeket a frázisokat egyedi tartalommal :)
 
Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

A Facebook oldalunkon tegnap mutattuk meg Rúzsa Magdi új klipjét – most a történetét is hozzáadjuk...
 
A Margaret Island videójával debütált a Road Movie projekt

A Margaret Island videójával debütált a Road Movie projekt

A Margaret Island Balaton-ihlette dalával indult útjára a VOLT Produkció új projektje, a Road Movie, amely a legnépszerűbb hazai zenekarok és előadók dalaival mutatja be Magyarország különböző városait és régióit, a dalokhoz pedig ismert és elismert filmrendezők készítenek klipeket.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek