Vegán töpörtyű és zongoramuzsika, avagy boomerségünk története

Ahogy azt híreink között beharangoztuk, a Turbina vacsorakoncerteket szervez (link a cikk végén). Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy meghívtak a keddi eseményre. Minden ízében kiváló este volt...

Vegán töpörtyű és zongoramuzsika, avagy boomerségünk története
Akusztikus vacsorakoncertek a Turbinában – nem büfé-, bisztróügy!

Akusztikus vacsorakoncertek a Turbinában – nem büfé-, bisztróügy!

Lehet, nem ez a legjobb lélektani pillanat, amikor a zenét és az étkezést egy lapon emlegetjük, de azért ez egészen más tészta (...), mint az operaházi büfé*: ez a BISZTRÓZÁS. Zenével.
 
Szeptemberi nők – Csoóri Sándor-verset zenésített meg Csorba Lóci

Szeptemberi nők – Lóci Csoóri Sándor-verset játszik

Csoóri Sándor Szeptemberi nők című versének zenés feldolgozásával jelentkezett a Lóci játszik.
 
 
Fotó: Erzsébetváros Hírei

Best of Presser – életmű lemezről lemezre

Ötlemezes életmű-sorozatban jelenteti meg a 75 éves Presser Gábor pályafutásának népszerű dalait a Hungaroton. A kiadványok az Omega- és LGT-számok mellett a színházi munkákból és más előadóknak írt szerzeményekből is válogatnak. Az öt CD-ből álló életműsorozat egyenként...
 
Vasárnap este Magashegyi!

Az Óbudai Kézműves Sörfesztivál koncertjei

Lassan vége lesz az Óbudai Nyárnak is – a záróeseményen sörrel lehet leöblíteni a vakáció vége okozta nagy-nagy szomorúságot, mindebben a koncertek is nagy segítségünkre lesznek.
 
Műsorváltozás Török Ádám emlékére

Műsorváltozás Török Ádám emlékére

Műsorváltozással tiszteleg a Mini együttes alapító frontembere, Török Ádám zenei munkássága előtt a Duna, az M5 és az M2 Petőfi TV.
 
Fotók: Mohácsiné Palásti Márta (www.martassist.hu)

MOONHEAD PROG FEST – Megrendezték az Első Magyar Progresszív Rock Fesztivált

Saxon Dave-nek, alias Szász Dávidnak, a Mandrake Moon együttes vezetőjének régi álma volt, hogy összehozzon egy magyar progrock fesztivált. 2023. január 21-én, szombaton mindez sikerült!
 
 
A Cimbaliband régi slágereket csonagol újra a Fonóban: REMASTER

A Cimbaliband régi slágereket csomagol újra a Fonóban: REMASTER

A Cimbaliband legnépszerűbb műsorában régi slágereket keveriújra, igazítja saját hangzásvilágukhoz. A dalok két nagyszerű vendéggel, Maszkurával és Csorba Lócival együtt szólalnak meg a Fonóban január 28-án.
 
Fotó: Kuttner Ádám

A Pesti Színházba költözik a Lóci játszik koncertszínházi előadása

Megjelent a Lóci játszik legújabb lemeze, amely a 80 nap alatt a Föld körül című darab dalait tartalmazza az előadás színészeinek közreműködésével. Az előadás 2023 február 11-én beköltözik a Pesti Színházba.
 
Egy kocka az eredeti filmből.

50 Cent tévésorozatot készít Eminemről

50 Cent, a nemrég nálunk járt multiplatinalemezes rapper és sikeres televíziós producer pénteken elárulta, hogy egy "8 Mile" tévésorozaton dolgozik.
 
Fotó: Magneoton

Megjött a Király főcímdala

A Zámbó Jimmy kultuszát feldolgozó sorozat filmzenéjét Peter Šrámek énekli. December 5-én pedig „A Király – Filmzene & Symphonic" címmel dupla album jelenik meg az összes Jimmy-ihletésű filmzenével és több mint 10 vadonatúj, szimfonikus hangszerelésű Jimmy-klasszikussal, köztük...
 
Fotó:  Fábián Juli Alapítvány

Fábián Juli Emlékalapítvány: Beck Zoli és Csorba Lóci is fellép a jótékonysági koncerten

Immáron második alkalommal szervez adománygyűjtő gálát a Fábián Juli Emlékalapítvány "Fény Ünnepe" címen. Idén olyan fellépőkkel mint Beck Zoli (30Y), Csorba Lóci (Lóci Játszik) vagy Szebényi Dániel (godfater.). A december 6-án megrendezésre kerülő, délutántól estébe nyúló...
 
 40 ezret költenek a fiatalok átlagosan egy fesztivál alatt, Krúbi a nagy kedvenc

40 ezret költenek a fiatalok átlagosan egy fesztivál alatt, Krúbi a nagy kedvenc

A fiatalok több mint fele szülői forrásból jár fesztiválozni évente jellemzően 1-2 alkalommal, melyeken egyenként átlagosan 39.312 forintot költenek el – derült ki a BME Egyetemi Napok szervezőinek megbízásából készült kutatásból (nem reprezentatív – aszerk.)
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek